Untul Président pentru gusturi alese

4 November 2010

Président vă recomandă cel mai apreciat unt franţuzesc, medaliat cu aur la Concursul General Agricol Paris 2009!

Untul Président este un produs ce îmbină într-o reţetă unică, experienţa franceză cu ingredientele de foarte bună calitate. Untul Président este produs în Normandia şi este un produs natural, nu conţine aditivi, este pasteurizat doar pentru o cât mai bună conservare.

Untul este sursă de vitamina A, care este indispensabilă în procesul de creştere, are acţiune benefică asupra văzului, protejează organismul împotriva infecţiilor, a poluării şi fumului de ţigară, redă strălucirea părului şi a pielii. Vitamina A mai este denumită şi vitamina frumuseţii! De asemenea este sursă de vitamina E, care protejează membranele celulare şi Vitamina D, indispensabilă metabolismului.

Unt clasic Président 82% grăsime, în folie de aluminiu, este un produs cu onctuozitate ridicată, foarte uşor de tartinat și foarte bogat în arome.

Unt light Président 40% grăsime, în caserolă, este un produs unic pe piaţa românească şi este preferat în diferite diete pentru conţinutul în calorii de 2 ori mai scăzut decât alte produse din categorie.Citiţi şi

România moare. Cui îi pasă?

Invincibilii

Scârbă – Despre cum se face “dreptate” la români

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. krystyana84 / 4 November 2010 11:13

  Nu am incercat pana acum….sa vedem pretul 😛

  Reply
  • Mihaela Cârlan
   Mihaela Cârlan / 4 November 2010 22:56

   E foarte gustos si e doar un pic mai scump decat untul Dorna. Daca Dorna nu ti se pare scump, atunci merita cativa bani in plus. 🙂 Iar cel tartinabil e belea de bun si comod :). Cu toate celelalte tipuri de unt mereu ai o problema cand trebuie intins pe felia de paine daca a fost tinut la frigider.

   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro