Uscaţi, trecând prin ploaie

14 May 2013

… rămân cei care ajung la Muzeul de Artă Modernă din New York până pe 28 iulie. Şi asta pentru că organizatorii s-au pregătit vreme de trei ani să creeze o clădire cu sute de senzori, în care plouă doar acolo unde nu calcă picior de om. 

Senzaţia pe care o descriu cei care au ajuns deja în Camera Ploii e extraordinară. Şi asta pentru că, pe o suprafaţă de aproape 100 de metri pătraţi, plouă cu găleata, dar numai deasupra ta nu. Iar să fii înconjurat de o perdea de apă înaltă de şase metri şi să te atingă cel mult stropii care ricoşează din podea, dar părul şi hainele să îţi rămână perfect uscate, să dansezi în ploaie ore în şir şi să poţi face oricâte zeci de poze vrei, e fără îndoială de neuitat. Ideea, pusă în practică de o echipă de britanici de la rAndom International, e mai puţin artistică decât strălucitoare tehnic, dar aşa se vede mai bine cum se străduiesc muzeele să ţină pasul cu nevoia de extra-percepţii a publicului lor.Citiţi şi

Mulțumesc

Neinspirați sau vizionari, când au prezis cum vor trăi oamenii în viitor

Am încercat să te înșel de multe ori

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,863 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro