„Vezi că-mi vine…” Așa, și?

29 August 2019

Ah, s*xul! Această benefică descărcare nervoasă, această sursă (in)epuizabilă de hormon al fericirii… și totuși, ce ne facem când mândrețea de Don Juan care a descuiat Porțile Paradisului se transformă într-un veritabil Badea Gheorghe care nu știe să „închidă ușa după el”? Dragi bărbați, v-am pregătit o listă cu câteva întrebări și afirmații pe care să nu le puneți/ faceți în timpul s*xului… sau dacă le-ați pus/ făcut, să nu le mai puneți/ faceți NICIODATĂ, cel puțin nu fără consimțământul partenerei (pretty please).

Înainte de a vă continua lectura, apelez, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, la al vostru simț al umorului, întrucât departe este intenția mea de a tulbura femei fri_gide sau foarte conservatoare, ba chiar le fac un serviciu, ridicând probleme pe care dânsele, din pudoare excesivă, nu îndrăznesc să le ridice, deși, măcar pe alocuri și în sinea lor, sunt puțin de-acord cu mine, așa cum scopul meu nu este de a jigni bărbații gratuit. Am certitudinea că, domnilor, nu cu toții confundați firescul cu situațiile de mai jos, însă mulți „frați” de-ai voștri o fac și eu, vorba aia, îi învăț de bine… La o adică, sunt doar sfaturi, de care puteți ține cont sau nu (îmi șoptește democrația la ureche).

 „Ai avut orga_sm?”

Nu știu cum să-ți spun, dar dacă trebuie să întrebi o femeie dacă a ajuns la climax, cel mai probabil răspunsul ei va fi negativ sau, de jenă, îți va spune „da” cu jumătate de gură. Într-adevăr, există femei mai silențioase în pat, așa cum există femei care pot avea orga_sme multiple și de diferite intensități sau care doar îl mimează (cu succes sau nu). Cu toate acestea, apogeul excitației feminine va fi evident pentru tine, în cele mai multe cazuri, presupunându-se că nu ești ultimul nesimțit care e interesat doar de plăcerea lui. Așa că fii atent la limbajul trupului (e destul de aproape de tine trupul în contextul respectiv, nu-ți trebuie lupă) și nu mai pune întrebări cretine!

„Ești virgină?”

În situația în care fata/ femeia sângerează și/ sau realizezi că vaginul ei nu este lubrifiat suficient și, cum spuneți mulți, „stă ca scândura”, fiind extrem de încordată, este absolut firesc să te oprești și să o întrebi asta (deși ți-aș sugera ceva mai discret, precum „Ar fi trebuit să știu ceva și nu mi-ai spus?”). Problema e că dacă totul decurge (aparent) normal și în momentul penetrării tu decizi să verbalizezi „bomba”, în momentul acela partenera ta a primit o cărămidă metaforică în moalele capului. Șansa ca tu să ai un one-night-stand cu o virg_ină-eroină, căzută la „datorie”, e de 1%, așa cum șansa să ai o relație cu cineva care nu ți-a spus un astfel de detaliu e tot 1% pentru că se presupune că oamenii discută înainte de a lua o astfel de decizie (apropo, dacă ești în a doua situație, te invit să citești textul meu anterior. Nu am să detaliez aici de ce e aiurea-n tramvai, după o anumită vârstă, să începi o relație oficială cu o femeie pe care nu o cunoști din punct de vedere s*xual). Se întâmplă următorul „fenomen”: în momentul în care gagica nu e suficient de lubrifiată, cel mai probabil nu te place atât de mult/ are o zi în care nu are chef nebun de s*x/ nu sunteți compatibili din punct de vedere anatomic (da, ai pe_nisul prea mare sau prea mic pentru ea), sau din punct de vedere s*xual (practic, nu ești ceea ce are ea nevoie în pat sau, cel puțin în acel moment, nu neapărat în general, fanteziile voastre nu se pupă). Dacă în timpul actului s*xual ți se aprinde beculețul care te anunță că zâna ar putea fi fecioară, fă un efort și gândește-te înainte de a da cu bâta-n baltă.

„Vrei s-o facem în trei?”

Dacă vrei s-o întrebi asta „în plină bătălie”, fă-o pe riscul tău; dacă e din popor, mai caragialescă, așa, s-ar putea să-ți trântească-n creștet ce-i pică-n mână și să-ți pomenească printre urlete tot arborele genealogic. Dacă a trecut-o mămica ei prin filtrul educației, s-ar putea doar să-i vină să plângă în acel moment (nu că ar fi benefic pentru ea, dar partea bună pentru tine e că în acest caz nu ți-ar bate la ușă toți vecinii alarmați) și să-ți ceară să întrerupeți minunatul act. Fiecare cuplu, oficial sau neoficial, format din doi membri maturi din punct de vedere emoțional, își setează anumite limite, după caz. Dacă e în regulă sau nu pentru voi să faceți s*x cu alte persoane – împreună sau separat – reprezintă o decizie pe care ar fi firesc să o luați de comun acord, înainte de a trece la fapte. Excitația nu este o scuză pentru a pune întrebări care ar putea fi considerate extrem de delicate.

„Nu te-aș înșela niciodată!”

„Vai, dar nu știu cum să-ți mulțumesc pentru această onoare, tu, Prințule de pe Cal Alb, care mă fericești pe mine, Incolora Inodora cu care tocmai faci s*x, cu această exclusivitate!”, ai merita să ți se răspundă. Se aplică persoanelor care sunt într-o relație asumată. Sigur, la prima impresie/ citire, ar putea părea o frumoasă declarație de dragoste sau o asigurare pentru partenera care tocmai ți-a făcut o criză de gelozie de pomină, doar că în timpul s*xului nu își are locul. Sunt femei și femei, dar, personal, ideea de înșelat reprezintă pentru mine un mare turn-off, ba mai mult: dacă afirmi „deșteptăciunea” asta în timpul actului s*xual, sună de parcă o anunți în mod indirect că ai înșela-o dacă nu ți-ar plăcea s*xul cu ea. Parcă te aud spunând „Hm, nu m-am gândit la asta, dar acum că zici…”. Da, știu, să sperăm doar că de acum încolo te vei gândi.

„Vreau să-mi faci oral.”

Mbun, înainte de a continua, vreau să ți-o imaginezi pe Kim Kardashian spunând „Oh, my God!”, cu pauză de o secundă după „oh” și „my”, urmate de o pauză de trei secunde după „God”, în care stă cu gura deschisă și ochii puțin ieșiți din orbite. Ok, acum putem continua. Niciodată, dar niciodată în viața ta să nu-i ceri unei femei asta în timpul s*xului, excepție făcând prosti_tuatele plătite de tine! Așa cum am menționat, mai întâi teoria, apoi practica: discutați înainte despre ce vă doriți, nu aruncați cu „surprize, surprize” în mijlocul acțiunii. S*xul o_ral este normal sau nu, poate implica reciprocitate sau nu, în funcție de preferințele partenerilor. Încă ceva: dacă trăiești cu impresia că partenera de s*x ocazional/ prietena oficială este jucăria ta s*xuală, fiind datoare să te satisfacă cum, când și unde ai chef, te invit, și de această dată, să-mi lecturezi articolul precedent… ca să nu mori de prea multă imbecilitate și să nu mai traumatizezi femei. Nu de alta, dar nu cred că le decontezi tu ședințele la psiholog/ psihiatru, nu? Mda, așa mă gândeam și eu.

 „Vezi că-mi vine…”

„Nu cred că mai rezist mult!”, „Nu mai pot mult timp…” sunt doar variațiuni al aceluiași anunț, prevestitor al eja_culării. Nu de puține ori am auzit asta și de fiecare dată cu greu m-am abținut să nu răspund tăios „Așa, și?!?”. Serios vorbind, cam ce crezi că poate face o femeie ca tu să nu eja_culezi când îți vine? Avertismentul tău s-ar putea traduce în „Fă cumva să ai org_asm odată, că eu m-am săturat de fitness!”. Dacă ai impresia că fata e prea stupidă să realizeze că ai eja_culat și ar cam trebui s-o anunți în prealabil, te rog eu să nu faci asta. E ok, înțelegem când ți-ai terminat misiunea și dacă ai făcut-o prea repede, anunțul tău nu ne va atenua frustrarea, să știi. Pe de altă parte, eu n-am cunoscut pe nimeni care să declare convins că așa l-au învățat mami și tati că e politicos să spună, numa’ zic. Din păcate pentru tine, femeile nu pot avea org_asm la comandă și dacă nu le oferi minim 10 (hai, 5, în cazuri rare) minute de interludiu de calitate, îți poți lua adio de la ideea conform căreia femeia ta o să fie pe culmi după trei minute de penetrare plus 1 secundă în care o anunți că-ți „vine”. Chiar dacă s-ar putea să intri în pământ gândindu-te la asta, eja_cularea precoce nu e o rușine, mai ales la persoane sub 25 de ani. E posibil să fie pe bază anxioasă, de stres, de oboseală etc., dar în timp ai să înveți să te stăpânești, astfel încât să eviți anumite situații jenante pentru ambii parteneri. Ideal ar fi să înveți să te stăpânești și verbal, crede-mă, nu o ajuți cu absolut nimic pe nimfa din așternut (tocmai pentru că e în așternut, nu la alergat după trenul din gară), anunțând-o că nu ești departe de linia marcată cu „finish”. Încă ceva: în pat e cam problema ta să o faci să ajungă la org_asm, dacă ar fi vrut asta de una singură, ar fi preferat o jucărie s*xuală alături de ea, nu pe tine. Nu uita că femeile ajung în acel punct, de regulă, mult mai greu decât tine, așa că nu pune presiune suplimentară și inutilă!

Guest post by Elektra

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Dacă nu împărtășești cel puțin 10 valori cu mine și nu înțelegi ce fac, nu-mi pasă ce părere ai despre mine

Nu sunt grasă, sunt nefericită!

Ziua orgasmului feminin

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Asd / 2 September 2019 19:33

  Cred ca e cel mai stupid blog sau whatever citit vreodată, scris de vreo fosta amanta frustrata feminista care crede ca vede sexul ca pe o arta și scrie ca un fel de jurnalul unui Adam varianta la fel de cringe feminina în timp ce as uita cigarette after sex.
  Penibil.

  Like 8
  Dislike 11
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro