Victoria, puteai să faci un Evoque Posh

24 April 2012

N-o să vă vină să credeţi, mă gândesc…, dar unul dintre cele mai admirate branduri auto din Marea Britanie a făcut echipă cu fashion diva Victoria Beckham pentru nou-nouţul Range Rover Evoque ‘baby’ Limited Edition SUV care costă 128.912 $. Luxosul SUV a fost dezvăluit în ajunul celui mai mare auto show al anului 2012 de la Beijing, unde va fi expus alături de Rolls Royce, Ferrari ori Lamborghini să le ia minţile şi banii noilor milionari chinezi.

Dar să vedem cum naiba a ajuns Evoque-ul convenţional, cu care m-am dat şi eu vreo trei zile (btw, e tare fain!), cam de trei ori mai scump numai că l-a atins Victoria cu bagheta magică: are roţi într-o nuanţă de aur roz !?!, accent pe care îl regăsim şi la interior (sursa de inspiraţie ar fi fost ceasul 400 Daytona Rolex, favoritul domnului Beckham), scaune îmbrăcate în piele vintage, covoraşe de… mohair, un set de patru valize din piele şi un etui pentru cartea tehnică branduit de fosta Spice Girl. Nu ştiu dacă chinezilor le-o plăcea aşa ornată, dar dacă nu se vinde, io zic să o aducă în România. Ştiu eu pe cineva care ar cumpăra… cinci! 🙂Citiţi şi

Măritată și îndrăgostită. De amândoi!

Nu plâng prea ușor

Dacă Alexandra Grant poate, și eu pot

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro