Vogue Italia XXL

3 June 2011

Luna iulie este una dintre cele mai fierbinţi luni ale anului, iar revista Vogue este una dintre cele mai fierbinţi reviste de fashion. Te-ai aştepta, atunci, ca pe coperta numărului de iulie să apară cele mai fierbinţi modele, în posturile şi decorurile cele mai fierbinţi. Ei bine, chiar aşa se şi întâmplă. Doar că, în cazul Vogue Italia, cele trei modele care apar pe copertă sunt modele… XXL. Franca Sozzani, editorul Vogue Italia, îşi continuă astfel campania împotriva site-urilor care încurajează anorexia, relatează Daily Mail.

“Moda a fost acuzată întotdeauna că încurajează anorexia, aşa că angajamentul nostru acum este să arătăm că moda este gata să treacă în prima linie a luptei împotriva acestei boli”, a declarat Franca, adăugând că, în viitor, mai multe astfel de modele vor apărea în paginile revistei pe care o conduce. “De ce ar trebui să slăbească aceste femei? Multe dintre cele care au câteva kilograme în plus sunt foarte frumoase şi curbele le fac să fie şi mai feminine”, a mai adăugat ea.

Foarte frumos. Felicitări Vogue Italia! 🙂Citiţi şi

Revoluție Vogue: sănătatea e frumoasă!

Mario Testino şi trei coperte Vogue septembrie

Vogue Italia a celebrat femeile cu forme

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro