Vreau să fiu singur

7 April 2022

Bună dimineața!

După șapte ani de relație și patru de mariaj, cu un băiat de aproape 4 ani, am simțit această chemare de care ai menționat în postare (n.red. e vorba despre articolul  Singurătatea, blestem sau binecuvântare?), aceea de a fi singur. Doar că, vezi tu, cea de lângă mine este atât de dependentă de mine, încât nu ar suporta această alegere.

Ca sa fiu mai explicit, nu știu cum, dar au dispărut sentimentele față de ea odată cu această chemare a mea. Când vorbesc despre chemare, vorbesc despre faptul că am ajuns în acel punct, în acel moment, când sunt atât de conștient că trebuie să îmi vindec rănile trecutului, trebuie să mă vindec pe mine ca om, trebuie să scap de frici, de emoții și să accept viața așa cum ea se desfășoară, fără încercări de a mai controla persoanele din jurul meu, fără a mai controla destinul, să simt și să accept prezentul așa cum este el.

O să-ți răspund și la întrebare (binecuvântare sau blestem?), care este de fapt problema mea. Problema este că toate aceste lucruri simt că trebuie să le fac de unul singur. Nu am nevoie de niciun ajutor, nu am nevoie de milă , nu am nevoie de empatie, nu am nevoie de niciun fel de emoție din jurul meu. Sunt atât de pornit pe aceste schimbări, încât acum, pentru mine în al 13-lea ceas, vreau sa le produc în cel mai frumos și încântător mod, vreau să înfloresc, vreau să-mi regăsesc valorile, să FIU FERICIT CU MINE, pentru că nu sunt deloc.

În cazul în care apuci să citești acest mesaj, îți mulțumesc și îți sunt recunoscător că poate te pui în papucii mei și înțelegi ceea ce am scris, iar dacă va fi să existe vreun răspuns, cu atât mai bine. Voi afla o opinie din exterior vizavi de problema mea.

O zi cristalină!

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Asociația Culturală Control N & Zbang Film prezintă Interior/Exterior – un spectacol al zidurilor pe care le-am ridicat în noi

Am 31 de ani și am depresie – o confesiune manual

„Iubita, să dai un semn când rămâi singură…”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro