W. by World Class – primul fitness boutique

5 May 2015

În luna mai, World Class lansează conceptul premium W. by World Class odată cu inaugurarea celui mai nou fitness/lifestyle boutique club în Piața Charles de Gaulle.

W. by World Class oferă echilibrul perfect între frumusețe, liniște și funcționalitate, locul unde fiecare membru beneficiază de o experiență unică datorită atenției acordată fiecărui detaliu. 35 de ani de experiență în fitness, instructori și antrenori personali atent selectați din echipa World Class, împreună cu cele mai interesante ore de group fitness, Yoga și Pilates, vor crea o experiență urbană holistică ce va aduce un nou standard în industria de fitness din România.

headquarters

Clubul oferă o zonă fitness cu cele mai noi echipamente de la Life Fitness și cele mai noi trenduri în functional training, un studio de Pilates cu instructori atestați de FiF Italy, un program variat de Yoga, cele mai noi ore de group fitness cu cei mai buni antrenori World Class, precum și o piscină și o zonă de relaxare. Mai mult, clubul pune la dispoziție vestiare private cu serviciu de curățătorie, precum și un nou concept de juice bar și parcare pentru toți membrii.

fb-cdg

W. by World Class Charles de Gaulle va fi urmat de alte cluburi, formând astfel un lanț lifestyle premium, unic în rețeaua de fitness World Class și în România.

World Class este liderul în fitness în România, cu 12 cluburi și 30.000 de membri. În 2015, World Class va mai deschide alte 10 unități, având ca obiectiv deținerea a 22 de cluburi la finalul anului, cu nu mai puțin de 45.000 membri.Citiţi şi

Carbohidrații și exercițiile fizice: De ce ai nevoie de carbohidrați dacă ai un stil de viață activ

Despre fericire la persoana I, plural

Tristețea de a fi o pițipoancă ratată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro