(Wo)man’s best friend?

24 November 2010

Man’s best friend, spune englezul despre amicul său canin, dar, conform unui studiu făcut în Germania, şi femeile care au câine pot ajunge cel mai bun prieten şi chiar mai mult, fiind considerate mult mai atrăgătoare. 

Aceasta ar fi concluzia studiului reprezentativ cu tema “Psihologia primei impresii”, prezentate recent la Conferinţa Internaţională din Tokio despre Human-animal Interaction. 420 de bărbaţi au vizionat poze cu femei cu şi fără câini şi au fost întrebaţi care femei erau mai atractive… Şi ia ghiciţi? Cele care erau stăpânele unui câine au avut câştig de cauză.

“Majoritatea bărbaţilor au declarat că femeile cu câini sugerează mai multă autodispciplină, mai multă răbdare şi simţ al familiei, împreună cu o atitudine de viaţă optimistă”, afirmă Profesorul Reinhold Bergler de la Institutul de Psihologie al Universităţii din Bonn. Bărbaţii interogaţi erau mai predispuşi să creadă despre o femeie care avea grijă de un câine că aceasta este mai deschisă social, că este mai mulţumită cu viaţa ei şi are mai mulţi prieteni, este mai optimistă şi mai simpatică decât aceeaşi femeie pozată fără câinele său.

Tu ce crezi? Nu cumva răspunsul lor dezvăluie speranţa ascunsă că femeile care iubesc necondiţionat animăluţele, vor face la fel şi cu bărbaţii, no matter what they do? 🙂

 Citiţi şi

Câinele meu are trei ani și se numește Max

Women in Photography – Karen Knorr, India Song

Copiii sunt următoarea generație de iubitori de animale de companie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Mirela Baron / 1 December 2010 11:44

  Ciudata intorsatura a luat viata pe acest pamint!
  Dragostea neconditionata adresata unui catelus ( mai mare sau mai mic), ofera intradevar optic/fotografic, dovada emotionala de care o femeie este capabila in primul rind in sens maternal.Bebelusul este in mod evident substituit de catelus, iar burlacul cautator isi imagineaza ce bine i-ar prinde acelasi Tratament afectiv, avind neta certitudine ca in calitate de partener humanoid, nu POT AVEA loc INTERFERENTE sau Concurente la nici o AMPLITUDINE.
  SURPRIZA ..apare pe parcurs cind Imobilul face LOC INCA UNUI NOU VENIT!hahahahhahahaha

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro