12 lecții practice de seducție

26 May 2015

”Lecții de seducție”, de Pilar Sordo, editura ”Adenium”, 2015, este o carte de dezvoltare personală, utilă, în primul rând. femeilor, dar, în al doilea rând, și bărbaților, care să încerce să deslușească ce stă în spatele stratagemelor atracției feminine.

Autoarea este un nume cunoscut pe piața editorială de profil, cărțile chilienei fiind bestseller-uri în lumea latino-americană.

Nud femeie

Ea teoretizează în volum conceptul propriu de ”anorexie sexuală”, inspirat după cel legat de hrănire, care are la bază nesiguranța feminină și asaltul publicitar ce uzează de imagini nerealiste ale corpurilor femeii și bărbatului. Pentru depășirea impasului letargiei sexuale și puterii de seducție, se insistă pe autocunoaștere, pe rolul fanteziei. Scrierea este compusă din 12 lecții practice, fiecare corespunzând unei luni calendaristice. Sordo spune: ”Fiecare lecție de seducție va fi orientată către trei categorii de persoane. Pe de-o parte, către persoanele care nu au partener și care simt nevoia să se autoiluzioneze cu acest concept de seducție, inclusiv să se vindece, probabil, de rănile unor povești de viață trăite anterior. De asemenea, către cuplurile cu vechime și care au neglijat elementul seducției, acordând prioritate creșterii copiilor, grijilor economice, spațiului fizic și social înconjurător. În al treilea rând, către femeia sau bărbatul aflați în plin proces de cucerire (…). Sunt cei care ar folosi lenjeria intimă într-o formă mai provocatoare, mai atentă sau mai conștientă, cei care ar tinde să cultive seducția din toate punctele de vedere- de la arome, texturi și culori, până la conversații- pentru că se află în acest moment vital.”

copertă lecțiiVolumul se dorește ”un tovarăș de călătorie de-a lungul unui an întreg. Timp de trei sute șaizeci și cinci de zile vă va fi călăuză și sfătuitor într-un proces de creștere interioară.”, în situația în care ”în viață, două sunt motoarele care ne pun în mișcare: dragostea și frica”. Psiholoaga din Santiago de Chile concluzionează că seducția adevărată și profundă vine din dragoste, nu din frică, ”teama controlează, se expune, reduce conceptul la fizic și îl desparte de esența sa cea mai importantă: lumea noastră interioară”. O lectură utilă!Citiţi şi

Nu te-am uitat nici azi, iubitule

Când el face o glumă proastă, tu n-ai simțul umorului

Frumoasa iubește bestia doar în poveste?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro