30 ianuarie – Pink Friday pentru frumusețe la Dr. Leventer Centre

Catchy

10 January 2015

Vești bune pentru doamne avem! Dar nu-i excludem nici pe domni, că și ei trec de ceva vreme pragul cabinetelor medicale de înfrumusețare pentru un alt fel de “shot”. 🙂 Din aceleși rațiuni ca și noi: să mai netezească o cută verticală dintre sprâncene care le asprește privirea, să mai facă un rid să dispară, să mai umple șănțulețul săpat de timp pe lângă nas ori pe cele fine de deasupra buzei superioare… Ei, dar ce vă spun eu, că știți și voi pe unde apar primele semne că timpul și gravitația sunt mai tari decât noi….

meryl1

Și cum obrazul subțire (fin în cazul acesta) cu cheltuială se ține – că, deh, frumusețea costă, asta e! – vă anunț că pentru voi, cititoarele Catchy, avem o super propunere: consultație gratuită (altfel ar fi 130 lei) și o reducere de 50% la două proceduri de înfrumusețare – tratamentul ridurilor de expresie cu toxină botulinică (preț 1.500 lei, redus 750 lei) și tratamentul de umplere cu acid hialurionic (preț 1.490 lei, redus 745 lei).

Totul se va întâmpla într-o zi specială – PINK FRIDAY, 30 ianuarie – în care trei medici ai clinicii Dr. Leventer Centre – Dr. Leventer, Dr. Dumitrescu și Dr. Dodan – vor asigura serviciile pentru un număr de maximum 50 de paciente, între orele 8:00 și 20:00.

Cum locurile sunt limitate, vă invităm să vă faceți grabnic programarea aici.

1. Selectați tratamentul dorit din lista în care există cele două tratamente din promoţie: tratamentul ridurilor de expresie cu toxină botulinică şi umplerea ridurilor cu acid hialuronic. Dacă doriți ambele proceduri, veți selecta una singură și veți preciza în discuția telefonică ulterioară că o vreți şi pe cea de-a doua.

2. Alegeți medicul care efectuează tratamentul.

3. Selectați data și ora în calendar. Puteți alege orice oră, pentru că cea definitivă va fi agreată telefonic cu personalul din recepţie.

4. Introduceți datele de contact: nume, prenume, telefon, email.

După apăsarea butonului „Trimite”, în fereastra de programări va apărea mesajul „În următoarele 24 ore veţi fi contactat pentru a fi programat.” Când veți fi sunați pentru finalizarea programării puteți preciza dacă doriți ambele tratamente.

Vă dorim curaj, încredere și să prindeți un loc! 🙂Citiţi şi

Cinci trucuri – cinci ani mai puțin. Atât de simplu!

Sex-appeal-ul este doar 50% meritul femeii. Restul este meritul bărbatului care se uită la ea

Aș fi făcut orice. Și acum aș face orice… pentru că îmi lipsești

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,015 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro