Ah, Julieto, tu ființă pură!…

22 December 2018

VICTOR CHIRCUSunt multe categorii de scriitori, postaci și bloggeri pe internet, fiecare cu hachițele lui și cu o anumită linie în care își încadrează scriitura. Există printre aceștia unul care iese în evidență. Este bloggerul postaco-scriitor expert în femei. Ăla al cărui blog și a cărui pagină de Facebook au o denumire cît mai sugestivă, gen BărbatulAdevăratCheiaEnigmei.com.

Nu există aspect mai mult sau mai puțin obscur despre viața și dorințele unei femei pe care el să nu îl cunoască. Știe ce vrea femeia, cum vrea, cînd vrea, cu cine vrea. Are doctorat în biologia și psihologia femeii și este unul dintre puținii care știu unde are ea punctul G. Știe cum să i-l gîdile, cîte dește să folosească pentru a-l stimula și cîte proteine și vitamine trebuie să aibă alifia cu care unge deștele. Este ăla pentru care s*xul este sută la sută psihologic și pentru care ejacularea este ceva ce numai proștii caută. Pentru el trupul este ceva vremelnic și trecător, țîțele și fundul pot fi total absente la prezență și mărimea cucului este ceva ce poate fi ușor combătut cu imaginația. Doar fraierii se holbează în decolteul unei gagici visînd la cum o să rupă patul cu ea, bărbații adevărați bagă mîna prin spațiul inter‑costal stîng și îi mîngîie inima, îi provoacă atac de cord cu mintea.

psihopat

Știe totul despre cojones, unde trebuie să le aibă un bărbat și cînd și cum să le pună pe masă în fața unei femei. Știe că femeia fără machiaj este doar opera de artă perfectă ieșită din mîinile sculptorului după ce a dăltuit la ea un an întreg. Știe că lacrimile nu se șterg cu mîna, ci cu atingerea sufletului. Știe că numai un bădăran caută să intre în chiloții unei femei pentru ca după aia să plece ca un nesimțit ce e. Un bărbat adevărat îi dă chiloții jos și îi spală cu cel mai fin săpun în timp ce ea stă și îl privește admirativ, exclamînd în gînd, „Ce noroc a căzut pe mine, ăsta bărbat adevărat, cum știe el să se poarte cu femeile!”.

Publică frecvent tot felul de textulețe după a căror citire avidele lui fane vor fi nevoite să pună un prosop pe scaunul pe care stau. Kant și Schopenhauer sunt mici copii în ale filozofiei pe lîngă felul cum răsucește el cuvintele și cuțitul în sufletele celor ce citesc. Din cînd în cînd, dă drumul la cîte o scriitură ce va avea ca rezultat direct ciorbă servită la zero absolut, alungarea idiotului din dotare unde o vedea cu ochii și „Fir-aș eu să fiu, că n-am avut noroc în viața mea de un bărbat adevărat, proastă ce-am fost că n-am ascultat de mămica și l-am luat pe dobitocul ăsta care nici o floare măcar nu-mi aduce!”. Este ziua plînsului amar și a chiloților uzi, cu ochii înfipți în cuvintele maestrului.

Are și ceva studii de specialitate, psihologie ceva, dar nu-i musai. Știe el bine că nu-ți trebuie multă școală ca să scrii chestii de udat gagicile sub coadă. Neapărat a publicat o carte sau două, în mare parte articolele și textele de pe blog sau de pe pagina de Facebook, că ce cunoscător de femei și scriitor ești dacă nu le dai cu autograf, între patru coperți, toate alea cu care le-ai făcut să plîngă de-a lungul timpului?

Expertiza lui este atît de înaltă, încît are o întreagă ceată de abonate care înghit pe nemestecate tot ce scrie el și deseori te poți lovi prin vreun colț obscur al internetului de vreo poză cu vreun citat din scriitura lui. Știe ce, știe cum, știe de ce. Nu îi sunt străine „un bărbat îți f*te mintea înainte de a-ți f*te trupul”, „bărbatul adevărat întotdeauna sună de două ori” și altele de soiul ăsta. Din punctul lui de vedere, mai bine rămîi ne**tută toată viața decît să o arzi și tu mișto și să te simți bine cu ăla pe care l-ai văzut la coadă la ouă. Nu cumva să pleci urechea la plăcerile trupului fără să decorezi camera ca în Romeo și Julieta că e jale.

A se proceda cu mare atenție în secțiunea de comentarii de pe pagina lui de Facebook sau pe blog. Nu cumva să te apuci să comentezi ceva rațional sau logic, ceva care să combată atmosfera plină de spiritualitate din alte sfere combinată cu prezervativ al simțămintelor pure, că ți-o iei urît de tot. S-ar putea ca gagică-ta sau nevastă-ta să fie abonată acolo și te-ai lins pe bot de făcut pe animalul cu două spinări pentru următoarele 2-3 luni de zile.

Semnat: Casanova BossaNova (cunoscut și sub numele de Victor Chircu)

Pe Victor îl găsiți și aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

Cel mai rău început de an

Bine ai venit 2021, eu sunt aici!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Există și țoape feministe - Catchy / 1 April 2019 10:38

  […] Citiţi şi Ah, Julieto, tu fiinţă pură… […]

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro