Alături de îngeri

6 May 2011

În 2010, România a ocupat din nou primul loc în U.E. la mortalitatea infantilă. În memoria copiilor care nu mai sunt, E.M.M.A. organizează duminică, 8 mai, Marşul Tăcerii, în cadrul căruia părinţii îndoliaţi vor împinge cărucioare goale şi/sau vor purta în jurul gâtului botoşeii/pantofii lor.

În Bucureşti, marşul va avea loc în aceeaşi zi cu cel organizat de MISS Foundation (Phoenix, Arizona) şi cu ceremonia de comemorare din Londra, organizată în memoria copiilor plecaţi prea curând.

“Deoarece foarte mulţi dintre părinţii îndoliaţi nu locuiesc în Bucureşti, dar şi pentru că multora dintre ei le este extrem de greu să participe la acest Marş, apelăm la sprijinul societăţii, al celor care nu au trecut prin aşa ceva, dar care înţeleg cât de mult contează un astfel de gest”, a declarat Bianca Brad, fondatoarea Organizaţiei E.M.M.A.

Marşul va porni la ora 12.00 din Piaţa Victoriei, de pe trotuarul care desparte Bulevardul Kisellef de Bulevardul Aviatorilor şi se va incheia la ora 13.30 în Piaţa Charles de Gaulle.

Părinţii îndoliaţi sunt rugaţi să vină cu cărucioare sau hamuri goale şi/sau să aibă atârnaţi la gât botoşeii/pantofii copilului pierdut. Susţinătorii vor purta în piept un ecuson cu numele unui copil devenit Înger, mergând în memoria sa.Citiţi şi

Despre vizita de patru zile a fenomenalului Le Corbusier în România

Salutări de la Budapesta

Cu infinită tristețe și cu mare scârbă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro