Atenție, doamnelor! Pericol de invazie dinspre est

24 July 2015

Constantin CucuCitesc o știre conform căreia, la Chișinău, deocamdată numai pentru femei, există posibilitatea specializării, prin intermediul unui curs, nu foarte costisitor (câteva mii de lei) în nobila, dar pretențioasa artă a practicării sexului oral.

Într-o lume săracă, cu puține posibilități reale de angajare și progres personal, iată că dascălii moldoveni au găsit o nișă la nivelul dezvoltării personale care, neglijată, ar putea lăsa la cheremul întâmplării succesul unei astfel de întreprinderi, spre dezamăgirea angajatorilor ulteriori, obișnuiți cu standardele și nivelul european în domeniu.

Nu am detalii dacă este vorba doar de prelegeri, de prelegeri, dar și seminarii, sau dacă este vorba de un stagiu, cu examinări succesive la sânge, rezultând în vreun atestat, posibil a fi anexat la curriculum. După cum nu știu nici dacă tinerele cu talent, aplecare și asiduitate în domeniu pot continua pregătirea la nivel de masterat sau de doctorat și, de ce nu, chiar la nivel de carieră universitară. În fapt, aștept cu nerăbdare ca și acest domeniu, condamnabil de neglijat la nivel educațional, să beneficieze cât de curând de o universitate sau măcar de o școală postliceală cu recunoaștere internațională, profitând de ușurința de procurare și prețul, relativ scăzut, al materialului didactic.

3e5bbe2d27049ca2d8e637436cdd30fc

Fotografiile surprinse la un astfel de curs, prezentând tinerele aspirante la o viață mai bună, la cariere de secretare, vedete media sau, pur și simplu, neveste de moldovean înstărit, studiind machetele de diferite dimensiuni puse la dispoziție și luându-și febril notițe, scheme, bătându-și realmente capul cu problematica mereu în schimbare și în dinamică a domeniului.

Așa că, îi anunț pe această cale pe concetățenii noștri, senatori, patroni mass media, moșneguți și Columbeni, primari de Iași sau deputați de Vâlcea, că un val de tinere extrem de bine pregătite vor începe, cu diplomele în mână și meseria în suflet, invazia dinspre frontiera estică a patriei.

După cum trebuie să notific și concetățencelor noastre să facă ceva, având în vedere că perioada monopolului lor semidoct a trecut și, că, în curând, acolo unde ele de-abia doinesc afon din caval, bărbatul va avea la dispoziție solouri de clarinet și concerte de oboi, practicate de orchestre și fanfare de coarde.Citiţi şi

Ți-e bine unde ești? Rămâi acolo sau mergem mai departe?

N-are cum să fie mai mult de atât! Sunt 18 ani la mijloc!

Adolescent talentat, la asta vizezi?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Laura N. / 24 July 2015 15:10

  Nu e (doar) umor, chiar exista o scoala in Chisinau intru specializarea in arta fina a oralului. Ceea ce nu e rau, chiar deloc. 🙂 http://www.gandul.info/magazin/cursuri-de-sex-oral-pentru-femei-la-chisinau-10912269

  Reply
 2. Inca una in plus / 24 July 2015 12:42

  Probabil că e vorba de umor. Fin – finuţ. Spun asta în cazul s-ar simţi cineva lezat. Oricum ar fi, în ceea ce mă priveşte prefer altfel de umor. Nu ştiu de ce trebuie mereu apelat la sex pentru a “vinde” articole. Nu avem alte argumente? Păi dacă nu avem, … tăcerea e de aur.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro