Azi, 3.03, la ora 3:03

3 March 2015

Datele repetitive din calendar – 3.3, 11.11 şi tot aşa – sunt zile cu o semnificaţie specială. Numerele care se repetă, când vine vorba de ore sau date, sunt considerate episoade de sincronicitate. Termenul a apărut prima oară în anii ’20 şi a fost lansat de psihologul elveţian Carl Jung, un titan în domeniu. Jung spune că sincronicitatea e un fel de aliniere a unor coincidenţe improbabile. Asta, la nivel convenţional.

La nivelul “nevăzut”, sincronicităţile sunt momente în care dimensiunile se intersectează, de aceea mulţi numesc datele cum este cea de astăzi portaluri, pentru că există posibilitatea ca o conştiinţă bine antrenată să treacă “pragul” dintre vizibil şi invizibil. De aceea, zilele cu dată repetitivă sunt zile minunate pentru un pic de linişte şi introspecţie.

portal

Astăzi, mai mult ca în alte ocazii (aveţi 12 într-un an), dacă alegeţi să vă luaţi placa de surfing mental şi să vă cocoţaţi pe valul suplimentar de energie şi să vă uitaţi peste gardul dimensiunii a treia, aveţi ocazia să vă îmbunătăţiţi abilităţile intuitive, de “citire” a celor din jurul vostru. Persoane, locuri, întâmplări – toate acele situaţii în care aveţi o senzaţie difuză despre ceva, dar nimic sigur, pentru că nu vă puteţi baza decât pe acea informaţie ceţoasă – toate poartă o semnătură invizibilă pe care o putem citi, de fapt, cu toţii.

Aşa că aşezaţi-vă în linişte undeva (dacă e 3 şi 3 minute, după amiază, cu atât mai bine) şi lăsaţi mintea să fugă. Dacă se duce la facturi şi aprovizionarea de seară, urmăriţi puţin cum respiraţi şi daţi atenţie doar respiraţiei, ca să ieşiţi din tunelul cotidian. Apoi înregistraţi senzaţiile de tot felul pe care le receptaţi. O meditaţie simplă, pe care o puteţi repeta în fiecare zi, dar care are, azi, valenţe de informare suplimentară. Notaţi repejor dacă v-a venit vreo idee sau aţi înţeles ceva. E primul semnal că intuiţia vă arată, insistent, cu degetul un obiectiv care nu trebuie ratat. 🙂

Contemplare inspirată.

Pe Andreea o găsiți cu totul aici.Citiţi şi

Nu poţi primi nimic nou dacă ai deja mâinile pline

Natură moartă cu femeie

Luna Nouă în Scorpion – să ascultăm de intuiție

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro