Brad Pitt – alt om după neașteptatul divorț de Angelina Jolie

5 May 2017

Într-un interviu recent acordat revistei „GQ Style“, Brad Pitt vorbește pentru prima dată după divorțul său – pe care îl compară cu o „moarte” – despre cele mai mari probleme cu care s-a confruntat în ultimul timp, dar și despre cum luptă să le rezolve.

Brad-Pitt-GQ-Style-14

Din fotografii ne privește serios un Brad Pitt îmbătrânit și trist. Însă în spatele acestei imagini – care încă nu și-a pierdut sex-appeal – ul – stă un bărbat puternic, un bărbat care a avut curajul de a recunoaște că a luptat și și-a învins dependența de alcool, dar și că merge la psiholog.

În septembrie 2016, Angelia Jolie a inițiat procedura de divorț, iar asta a fost palma de care actorul în vârstă de 53 de ani a avut nevoie pentru a se trezi din nebunia sa. Recunoaște că a fost „băutor profesionist” și că, de la terminarea facultații, nu a fost zi în care să nu bea sau să nu fumeze marijuana.

Brad-Pitt-GQ-Style-Cover-1

Vorbind despre divorț, Brad a afirmat că, dacă „iubeşti pe cineva, îl laşi să plece” și că a înțeles asta de-abia acum. De aceea, în loc să continue să lupte împotriva fostei soții, a fost de acord să rezolve pe cale amiabilă și cât mai discretă problemele familiale. În interviu, Brad a mai vorbit și de cum s-a schimbat relația sa cu cei șase copii ai fostului cuplu Brangelina (Maddox, de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii Knox şi Vivienne – 8 ani). Cei doi au format un cuplu în 2004 pentru a se căsători zece ani mai târziu, în 2014. O căsătorie care a durat însă atât de puțin, spre dezamăgirea fanilor din întreaga lume.

Citiți interviul complet aici.  Citiţi şi

Aș vrea să-i spun cum se va sfârși – groaznic! 

Există viață după divorț?

“Cu bărbatul ăsta o să mă mărit”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro