Carrie Bradshaw – Cum ar arăta în 2019 protagonista celui mai cool show al anilor ’90 (P)

14 August 2019

Și-ar mai putea permite Carrie apartamentul său spațios din Upper East Side, pe un salariu de jurnalist și, oare, ar mai fi fumatul o problemă pentru relațiile ei? Iată cum ar arăta Carrie Bradshaw, fashion icon-ul anilor 90, două decenii mai târziu, în America zilelor noastre – promitem că nu vei fi dezamăgită!

Probabil că ar fi nevoită să renunțe la apartamentul său boem din centrul orașului New York – asta în cazul în care nu și-ar lua și un al doilea loc de muncă. Serios, câți jurnaliști de ziar se pot lăuda cu un apartament în Upper East Side? Imaginează-ți că, în 2019, cel mai probabil, personajul lui Sarah Jessica Parker ar trebui să se mulțumească cu o locație la fel de chic, dar mai umilă, în afara Manhattan-ului.

Cu toate astea, ar avea alte obiceiuri – Carrie Bradshaw a zilelor noastre nu s-ar mai atinge cu siguranță de țigările convenționale care l-au îndepărtat chiar pe unul dintre iubiții săi, Aidan. De altfel, ar avea o opțiune mult mai bună acum și anume dispozitivele de încălzire a tutunului, care promit să nu mai stea în calea timpului petrecut alături de cei dragi: IQOS nu generează fum și lasă mai puțin miros în urma utilizării sale.  Ah, și nu ar mai purta blană – asta e sigur!

În final, Carrie probabil că nu ar mai fi la fel de îndrăgostită de rochiile ei couture, semnate Dior sau Versace, ci mai degrabă de iterațiile streetstyle ale unor nume cu rezonanță în ziua de azi, precum Vetements sau Off-White. Oare poți să ți-o imaginezi într-o pereche de Triple S?

Un lucru e sigur: Carrie a zilelor noastre ar fi în continuare unul dintre personajele noastre preferate, mai ales că ar fi mult mai responsabilă cu alegerile și promisiunile pe care și le face!Citiţi şi

O viață dus-întors

Lăcrămioara DIOR – noroc și eleganță

O romanță dulce-amăruie – Past Lives

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro