Oldies but goodies – știrul

16 June 2025

La fel ca-n moda vestimentară, inovația în gastronomie se bizuie mult pe redescoperire. Marketingul este cel care rezolvă problema tentației: mai o poveste din vechime, mai o poză cu o strachină plină cu “ceva bun”, mai un chef bucătar priceput care dă tonul. Dincolo de vise și snoave, ne hrănim din pămînt, apă și lumină – cele de azi.

Ceea ce consumăm, aceea și devenim.

Pe larg, în acest video.

Vă salut și vă îndemn să aveți grijă trup și suflet de voi. Pe săptămîna viitoare, dr. Carip



Citiţi şi

Cum să îți găsești nișa potrivită pentru a reuși

Audrey și Hubert – o prietenie de-o viață

Coco avant Chanel

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro