Cea mai revoluționară tehnologie în materie de frumusețe și sănătate

26 November 2016

Ultimele tendinţe în estetică şi frumuseţe inclină spre un look cât mai natural pentru care femeile sunt dispuse să renunțe la trucurile de scurtă durată și să aleagă tratamentele sănătoase și de lungă durată. În întâmpinarea lor vine Centrul de Excelență în Dermatologie și Estetică DermaLife cu o nouă tehnologie revoluționară în materie de frumusețe: platforma laser GentleMax Pro.

Recent, sub sloganul “Nu te mai ascunde. Simte-te bine în pielea ta!” echipa de medici DermaLife au prezentat această nouă tehnologie „de aur”, așa cum este ea numită de experții internaționali. Platforma GentleMax Pro este probabil singura tehnologie din lume care oferă soluții complete și complexe, cu rezultate dovedite, în epilarea definitivă (pentru toate tipurile de piele, în orice moment al anului – viteză mare de intervenție, timp scăzut alocat unei şedinţe, piele protejată în totalitate datorită capacității de răcire controlată a pielii, efectul fiind asigurat de pulverizarea selectivă a straturilor superioare cu un spray pe bază de cryogen), dar și în tratarea leziunilor pigmentare și vasculare de orice tip și nivel de dificultate (faciale precum rozaceea, pistruii, petele maronii, talengiectazii, hemangioame sau lapicioare – vene “pânză de păianjen”, lacuri vasculare). Procedura este non invazivă, gradul de disconfort este minim spre moderat, nefiind nevoie de o perioadă de recuperare.

picioare

Eficiența crescută a tehnologiei GentleMax Pro este datorată combinației dintre cele două lasere pe care le integrează, Alexandrite și Nd:YAG, acestea  fiind create special pentru a  realiza tratamente la un standard ridicat. Niciun alt sistem de pe piață cu lungimi de undă multiple nu poate oferi viteza, eficacitatea și versatilitatea oferite de această platformă laser, lungimea de undă 1064 nm permițându-i să țintească țesuturi mai profunde decât alte lasere.

Centrul de Excelență în Dermatologie și Medicină Estetică DermaLife, unul dintre centrele de referință din România, oferă servicii integrate pentru problemele pielii, mizând pe servicii personalizate, de la dermatologie clinică și chirurgicală la dermatologie estetică. În prezent, pacienții pot apela la serviciile DermaLife în cele două clinici: în București, în cadrul Hyperclinicii Băneasa, și în Constanța, în cadrul Hyperclinicii MedLife Constanța.Citiţi şi

După ce criterii ne alegem portofelul din piele

Dacă te face să te simți bine, atunci această terapie e bună

Trei afecțiuni ale pielii mai puțin cunoscute

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro