Christie’s New York: The Collections of Elizabeth Taylor

6 December 2011

Pe 13 şi 14 decembrie, casa de licitaţii Christie’s organizează nouă vânzări ale unora dintre cele mai frumoase, scumpe, invidiate şi aşteptate colecţii de bijuterii – splendorile care poartă acum numele celei care le-a purtat cu o eleganţă înnăscută , Elizabeth Taylor. Va fi o licitaţie memorabilă, cu  preţuri piperate, dar cum altfel, dacă ele includ şi povestea fiecărei  bijuterii primite de femeia care a sucit minţile multor bărbaţi de foarte tânără. La o previzionare oferită pe 1 decembrie, unui grup de doamne interesa(n)te din New York, au putut fi admirate colecţiile grupate în jurul a trei poveşti. Elizabeth Taylor a făcut totul la scară mare. Şi-a dorit o mulţime de lucruri în viaţă şi o mulţime de lucruri a şi obţinut. Când avea doar 12 ani şi a filmat pentru National Velvet, la final, a cerut nici mai mult, nici mai puţin decât… calul. Şi, împotriva tuturor regulilor, producătorul i l-a dus acasă. 🙂

În spiritul devotamentului actriţei faţă de cauzele umanitare, Casa Christie’s va dona fundaţiei pentru ajutorarea bolnavilor de SIDA, ETAF, un procent din profiturile generate de încasările din bilete (preţul e de 30 de dolari) şi evenimentele conexe. Expoziţia va fi deschisă pentru public începând de duminică, 12 decembrie. Avem nişte prietene la New York ce au promis corepondenţe savuroase. Să vedem :).

Informaţii despre toate piesele şi preţul lor de pornire găsiţi aici. Have fun! 🙂Citiţi şi

Când învingătorul strigă: “I am the law!” – Becket

Elizabeth Taylor: “Nu m-am culcat decât cu bărbații cu care am fost măritată”

Elizabeth e ca o aventură de o noapte eternă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro