Crabtree & Evelyn: Explore everything. Keep the best

21 November 2014

Fondată în 1972 de către Cyrus Harvey – un englez stabilit în America, pasionat de plante și călătorii -, mica afacere de familie cu săpunuri fine a devenit un brand internațional renumit pentru produsele de îngrijire a pielii, parfumurile și ambalajele elegante. Numele brandului vine de la English Crabapple tree – un soi de măr sălbatic cunoscut pentru frumusețea lui când este înflorit și pentru fructele folosite în trecut în scopuri medicinale, și de la John Evelyn – un celebru botanist din secolul XVII, rămas în istorie pentru cunoștințele sale avansate despre copaci.

crabapple

Astăzi, Crabtree & Evelyn este prezent în peste 65 de țări, cu mai mult de 30 de colecții pentru femei și bărbați, fiind foarte apreciat pentru calitatea ingredientelor, originalitatea rețetelor și respectarea promisiunilor față de cumpărători: explorează tot, păstrează ce-i mai bun.

crab &E

În fiecare minut, undeva, în lume, se vinde un produs Crabtree & Evelyn din gama La Source. 

Peste 160 de ingrediente naturale, extracte și distilate din fructe, flori și plante sunt folosite pentru a produce gamele Avocado, Olive & Basil, Caribbean Island Wild Flowers, Citron, Honey & Coriander, English Honey and Peach Blossom, Evelyn Rose, Heritage Collection, Heritage Soaps, Jojoba Oil, Lavender, Lily, Night Garden, Pear and Pink Magnolia, Pomegranate, Argan & Grapeseed, Rosewater, Somerset Meadow®, Summer Hill®, Tarocco Orange, Eucalyptus & Sage, Verbena and Lavender de Provence, Indian Sandalwood (fost Sandalwood), Moroccan Myrrh (fost Nomad).

crt

Dintre gamele cel mai bine vândute și mai premiate se remarcă La Source (gama este prezentă în rețeau de hoteluri Hilton), Gardeners (numărul 1 în tratamente de mâini), West Indian Lime (Men Bath & Body Collection of the year 2013).

deschidere C&E

La deschiderea celui de-al doilea magazin în Sun Plaza, primul fiind în Băneasa Shopping City.

Săpunuri și geluri care nu doar curăță, ci oferă și îngrijire, geluri de duș și loțiuni de corp, creme de mâini și de corp, ape de flori, colonii, body mist, ape de parfum, toate formează o exotică grădină botanică, un univers al stării de bine, parfumat și colorat, creat cu mult înainte ca “wellness” și “natural” să devină conceptele atât de populare ale lumii moderne.

Vă invităm să explorați luxuriantul univers Crabtree & Evelyn România și să alegeți ce-i mai bun!  🙂

Catalog promotii CrabtreeEvelyn luna noiembrie 2014Citiţi şi

Ordin de ministru pentru mutarea unui cuib de berze

Cele mai bune cadouri de 8 Martie pentru a face o femeie fericită

Cadouri inspirate pentru iubitorii de flori

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro