Cum e la first class într-un A380 de la Quatar Airways

Catchy

17 October 2014

Qatar Airways a inaugurat în stil mare pe 10 octombrie cursa Londra-Doha cu un aparat Airbus 380 (414 milioane de dolari) – cel mai mare avion de pasageri din lume. În mod normal, A380 ar putea găzdui 525 de pasageri, dar pentru a crește gradul de confort la secțiunea first class, numărul a fost redus la 517 – 461 la clasa economy, 48 la clasa business și 8 la first class. Să vedem ce condiții de lux li se oferă acestor din urmă pasageri pentru un preț de 4000 de lire sterline dus-întors.

First-Class-Suites-on-Qatar-Airways-A380

Pe puntea de la etaj, sunt opt spații individuale cu scaune largi de aproape 60 cm care se transformă în paturi lungi de 2,2 m. Iluminatul și blind-urile ferestrelor sunt operate electronic și controlate de la distanță. Fiecare astfel de “apartament” are propriul video HD acționat de o telecomandă cu touch screen, o selecție de filme bune și se poate transforma într-un separeu de restaurant pentru o masă în doi.

The-Seat-Converts-to-a-Full-Flat-Bed

Cei opt pasageri împart două băi spațioase, unde îi așteaptă kit-uri de toaletă Girogio Armani și Christian Dior, pijamale și papuci (Missoni).

baie

În partea din spate a punții, există un lounge conceput ca un executive club – cu bar și posibilitatea de a comanda dintr-un meniu á la carte care include caviar și dulciuri Ladurée -, pe care cei opt îl împart cu pasagerii business.

Lounge-and-Bar-in-the-First-Class-Section

Pentru un zbor de 6 ore, Qatar Airways chiar și-a dat silința să ofere toate facilitățile posibile pentru clienții cu pretenții de confort oriunde s-ar afla. Chiar și un voucher wi-fi cu trafic nelimitat…

Până acum compania operează două rute – Paris și Londra. Se spune că următoarea va fi New York.Citiţi şi

Jean Touitou – “Nu e nevoie să îţi arăţi sânii ca să fii sexi!”

Christian Dior și Gucci renunță la modele foarte slabe

În așteptarea contextului

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
773 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro