„Da! Asta ești tu cu adevărat! Ești bună! Și încă mai poți!”

25 October 2018

Ah, ce dor îmi e să mă simt femeie, să mă simt sexy și dorită! Să mă pregătesc trei ore înainte de o ieșire în oraș, să îmi iau o rochiță neagră scurtă, cu tocuri înalte. Să îmi curbez genele și să îmi mângâi buzele cu rujul meu preferat, roșu. Să pășesc elegant într-un local cu toată încrederea și siguranța de care pot da dovadă, să simt toate privirile ațintite asupra mea. Să mă prefac că nu văd pe nimeni de jur împrejurul meu din prea multă aroganță și stimă de sine ridicată, că nu mă interesează părerea nimănui.

femeie

Să mă așez pe un scaun înalt la bar, cu gesturi grațioase, păstrându-mi spatele drept și capul sus. Să îmi comand un cocktail cu vodkă și să îmi aprind o țigară, care în momentul în care îmi atinge buzele creează artificii în mințile bărbaților.

Să pun ochii pe un el, să îl sorb din priviri, să îmi mușc buza și să îi fac discret cu ochiul în timp ce dansez delicat sub privirile lui, să îi fac KO conștiința, iar instinctele primare să intre pe câmpul de luptă cu cele mai bune arme. Să îl țin ore în șir în suspans, să fiarbă, să își imagineze că noaptea nu poate avea alt final decât cu noi doi în același pat, îndeplinindu-ne cele mai ascunse fantezii și devorându-ne. Să îl las să aștepte, să creadă că i-am cedat, să mă treacă deja în lista lui mentală de cuceriri, iar într-un moment de-al lui de neatenție să îmi iau finuț poșeta de pe bar, să îmi pun paltonul pe umeri și să plec. Să creadă atunci când se întoarce către locul în care eram și vede că nu mai sunt că mă pregătesc pentru ce urmează și revin.

Eu în timpul asta fiind deja într-un taxi care mă conduce către casă, unde mă așteaptă o oglindă în care pot închina zâmbind un pahar de șampanie cu orgoliul, în timp ce îmi șoptește la ureche „Da! Asta ești tu cu adevărat! Ești bună! Și încă mai poți!”

Guest post by Masquerade Woman

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

ELYSEE a lansat linia MINUNI de Romania

Va regreta că m-a pierdut

E ziua lu‘ tălică, Mițule!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro