Dacă aș fi milionar și aș avea o iubită

28 August 2020

Dacă aş fi milionar şi aş avea o iubită, atunci aş face un drum prin Europa ca să-i fac un cadou pe cinste.

Întâi m-aş duce la München, să-mi cumpăr un BMW (sau altă mașină faină) pe care l-aş aduce în România să-i schimb caroseria cu una de Dacia Logan. 

Apoi m-aş duce la Londra, la Harrods, să cumpăr ciocolată To’Ak pe care aş împacheta-o în pliantele de la Penny Market.

După care aş da o fugă la Paris să cumpăr o sticlă de şampanie de Reims pe care aş vărsa-o într-o sticlă de fanta. Tot acolo m-aş duce la “Tati” să iau o sacoşă de plastic pe care să scrie “Tati les plus bas prix”- adică Tati preţurile cele mai mici, un fel de ALTEX de la noi.

Aş continua călătoria via Roma, la “Artefiori” să cumpăr un buchet de trandafiri albaştri şi un bulb de orhidee Rothschild pe care să-l pun într-un ghiveci popular de pământ cu trifoi pe deasupra.

La bijutier m-aş adresa în Rotterdam să cumpăr un colier şi-o brăţară reinbău. De ce la Rotterdam? Pentru că acolo au şi o fabrică de conserve de peşte şi m-aş duce să le ambalez într-o cutie de sardele.

trandafir

M-aş opri câteva zile prin Elveţia, la colectat de cutii şi cutiuţe de la cea mai mare la cea mai mică, băgate una-ntr-alta. În cea mai mică, să nu-ncapă mai mult de un bileţel în ea, chiar aş pune un bileţel cu o poezioară: “Şi de Sfântu’ Valentin, hai să ne iubim din plin, c-o să vină halăuin, şi atunci doar ne hlizim.”

În ziua mult aşteptată, 14 februarie, la şase dimineaţa, cine o să-i bată la uşă să o surprindă cu bigudiuri? Eu, coborât din Dacia-BMW, în trening mov, fes galben şi sandale maro (toate de second hand), cu sacoşa Tati ce conţine bijuteriile, şampania, orhideea şi ciocolata în mâna dreaptă, ce mai are şi buchetul de trandafiri în celofan, şi în mâna stângă setul de cutii matrioşka.

Şi, dacă o să se uite cruciş la mine şi-o să-mi ardă câţiva trandafiri albaştri pe spinare, o să-i şoptesc direct în ureche: “Iubito, important e conţinutul, nu ambalajul!”

Un băiat 🙂Citiţi şi

Ne plac bijuteriile și asta e!

15 ianuarie, cea mai deprimantă zi din 2024. Pe bune?

Singurul lucru cu care omul se poate obișnui și de care nu se plictisește este LUXUL. Paris și Londra de Crăciun

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Helene C. / 16 February 2018 11:34

    Foarte frumos!!

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro