Dar fă odată primul pas!

13 March 2019

Te-ai întrebat vreodată dacă ai trecut razant pe lângă marea iubire? Şi nu numai dacă, ci şi de câte ori? Totul, din cauză că nu ai fost în stare să faci primul pas. Acel pas care ar fi condus spre o coliziune ce avea să îţi schimbe viaţa. Să transforme în realitate tot ce ţi-ai imaginat vreodată că s-ar întâmpla când ţi-ai întâlni, accidental, jumătatea.

Ah, accident! Nu sună bine… Aşa că începi să te gândeşti cum să-l eviţi. Dar parcă nu ai vrea asta. Însă, poate fiinţa care ţi-a trezit sentimentele la viaţă nu este de acord. Hm, ce dilemă! Aşa că te gândeşti şi mai mult, în loc să acţionezi. Conştiinţa îţi înăbuşă instinctul, iar timpul trece, pentru că totul este efemer. Chiar şi şansele la fericire.

Iubirea vieţii iese pe uşă, iar tu îţi spui că data viitoare nu vei mai repeta greşeala. Oare?

Noua reclamă a producătorului danez de încălţăminte BIANCO vorbeşte despre ratarea şansei la fericire şi ne îndeamnă simplu: “Step out of your head” (Ieși din mintea ta, din capul tău, acționează!). O vei face? 

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

De optzeci de ori Joan Baez

Nu mai vin, am hotărât ca asta e ultima dată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro