Dependenţa de internet se vindecă în șa

19 January 2013

Tânăra generaţie din Coreea de Sud se confruntă de câţiva ani încoace cu dependenţa internet. Confirmată de psihologi, problema afectează, se pare, aproape 680.000 de tineri cu vârsta între 10 şi 19 ani. Părinţii încep acum să se îndrepte spre o nouă formă de terapie, în care „medicii” sunt elegantele cabaline.

La Riding Healing Center copiii iau lecții de călărie și învață să aibă grijă de cai, iar rezultatele nu întârzie să apară: absorbiţi de noua îndeletnicire, uită cu desăvârşire de mirajul internetului. Se pare că această terapie este mult mai eficientă decât muzica ori pictura, ca să nu mai vorbim de cicăleală zilnică din partea părinților exasperați. Același „tratament” este aplicat cu succes și în cazul depresiei sau ADHD-ului. Dar cum mai bine e să previi decât să tratezi, de ce nu ne-am duce copiii la echitație fără ca aceasta să fie un remediu, ci doar o întâlnire plănuită cu cele mai calde, prietenoase și inteligente animale.Citiţi şi

Reset life

Fițe, figuri vs eleganță și stil

Dacă iubiți caii, veniți la spectacol!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
774 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro