Draga mea prietenă

Catchy

24 November 2016

Știu că în ultimul timp nu ți-am fost alături și poate ai fi avut nevoie de mine. De fapt, în ultimul timp m-am închis în mine și am ignorat pe toată lumea. Aș fi avut nevoie de tine, să mă cerți și să-mi spui să mă trezesc la realitate. Să-mi dai sfaturi și să-mi spui că greșesc. Mereu tu erai cea care mă aducea cu picioarele pe pământ. Știu că mi-ai vrut mereu binele, m-ai ajutat întotdeauna cum ai putut și ai fost acolo lângă mine. Nu mă lăsai niciodată să plâng, pentru că te panicai și nu știai cum să reacționezi, însă mereu te-ai priceput la cuvinte. Nu erau frumos împachetate și deghizate ca ale altora. Tu spuneai lucrurilor pe nume și asta admiram cel mai mult la tine.

prietene

De când n-am mai vorbit, simt că am un gol în suflet. Chiar dacă ne cunoaștem doar din liceu, pot spune că am crescut împreună. În patru ani cred că am petrecut mai mult timp cu tine decât cu mama. Sincer, nu știu ce s-a întâmplat și de ce ne-am îndepărtat, dar sunt nenumărate momentele în care am vrut să pun mâna pe telefon să te sun, să văd ce mai faci, să ne întâlnim la o cafea și să râdem împreună de ce ni s-a mai întâmplat. Am trecut des cu mașina prin spatele blocului tău, de unde te luam în atâtea seri, în speranța că te voi vedea „întâmplător” și vom discuta. Știi că eu niciodată nu m-am priceput la cuvinte și nu mi-am călcat pe orgoliu să-mi cer scuze. Însă ție vreau să-ți cer. Iartă-mă. Știu că am fost o prietenă groaznică de multe ori, că m-am încăpățânat și nu te-am ascultat, că te-am neglijat (n-am știut niciodată cum să-mi împart timpul între prietenă și iubit).

Credeam că despărțirile dor, însă să-ți pierzi cea mai bună prietenă nu se compară cu niciuna. Îmi vreau prietena înapoi…

Guest post by Larisa Dicu

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Cum e să știi că nu mai ai timp?

Paulina

Oamenii cu probleme nu pot avea relații fără probleme

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,413 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro