După toate astea, cum să te aștepte “țiplă” în desuuri și cu orgasmul pe țeavă?

11 August 2020

În ultima vreme, văd din ce în ce mai des, și în mod special în social-media, articole sau comentarii de genul: “Draga mea, e vina ta că te-a înșelat, e vina ta, pentru că tu ești cea care l-a trimis în brațele alteia, tu ești cea care după naștere nu ai făcut nimic să revii la forma inițială, tu ești cea care a renunțat să îi mai acorde atenție bărbatului de lângă ea. Femeia TREBUIE (atenție mare, aici e un mare TREBUIE) să fie doamnă pe stradă, gospodină în casă și curvă în pat! Toate astea în cele 24 de ore disponibile într-o zi.”

Eu sunt convinsă că vorbesc în numele multor femei care citesc astfel de articole, comentarii și își iau asupra lor povara neîndeplinirii acestor mulți “TREBUIE”.

În primul rând vreau să le spun bărbaților cărora li se face inima cât Catedrala Mântuirii Neamului când citesc/aud astfel de afirmațîi: Bă! Femeia POATE fi toate astea, cu bărbatul potrivit lângă ea! Fii prezent în viața ei, fă-o să înflorească lângă tine și da, aceasta va muta munțîi din loc pentru tine și copiii voștri, pentru toți cei pe care îi iubește.

Concluzia? Femeia nu TREBUIE! ci POATE! Da, fetelor, femeilor, noi putem! Putem multe! Însă nu trebuie! Nimeni nu merită pus pe un piedestal deasupra noastră fără să merite asta! Nu poți fi toate acestea? Înseamnă că nu ai întâlnit persoană potrivită!

Se pune atât de mult accent pe aspectul fizic… Practic oamenii urâți sau cu defecte trebuie anihilați cumva și în mod special femeile! Observ că bărbațîi au voie să fie burtoși, nerași, neîngrijiți, nespălați, cu păr în urechi, nas, pe spate, cu haine murdare, la ei nu se pune.

Păi, să o luăm simplu: cum s-a ajuns ca femeile care nu se încadrează într-un etalon prestabilit al frumuseții să fie marginalizate, criticate, jignite? Păi… din cauza a ceea ce se promovează. Numai valori: silicoane, botox, extensii, unghii, machiaj de și-l dau jos cu șpaclul, înălțime, greutate, toate sunt etaloanele frumusețîi. Buuun! Vă întrebați vreodată dacă toate femeile cu sâni mici sau cele care au probleme cu greutatea își permit silicoane sau vreo dietă, ca să nu mai vorbim de personal trainer la sală? Ca să te încadrezi într-un astfel de etalon costă! Costă timp și bani. Nu pot să nu mă întreb: oare asta nu e lașitate din partea celor care își înșală femeile cu astfel de specimene? Păi, preferi una gata făcută decât să investești în femeia ta? Prin investiție nu mă refer numai la bani! Investește timp în ea, investește încurajări! Stai cu copiii, fă de mâncare sau mănâncă odată pe săptămână sandwich-uri, fă curățenie, las-o să își câștige propriii bani pentru toate astea, las-o la sală, las-o la salon, las-o peste tot! Poți? Păi, cum altfel? În 24 de ore vrei să aibă grijă de tine, de copiii voștri, de casă, să meargă la sală, să gătească pentru tine, pentru copii separat uneori, pentru ea de regim… iar la final să te aștepte “țiplă” în desuuri și cu orgasmul pe țeavă? Nu, nu merge așa.

Mai e treaba aia: evită să îi ofere sex! Cei care vă loviți de această problemă ați încercat vreodată să ajungeți la miezul ei? V-ați întrebat vreodată dacă voi vă satisfaceți femeia în dormitor? O femeie satisfăcută cu siguranță nu vă va evita în dormitor! Și nouă ne place să avem orgasm, dar suntem atât de diferite! Sau… preferați varianta simplă? Aceea de a găsi una disponibilă să mimeze când și când că se urcă pe pereți contra a diverse foloase? Asta vă umflă în pene, însă problema nu o veți rezolva.

În încheiere, am un mesaj pentru voi, fetele și femeile cărora le dedic, de fapt, acest articol: fiecare dintre noi vom ajunge, la un moment dat, în pielea celor pe care acum le criticați. Pentru că lumea e așa! Arăți bine și te îngrijești? Nu ești gospodină. Muncești din greu pentru a-ți câștiga banii? Îți neglijezi familia! Îți dedici tot timpul familiei? Ești delăsătoare cu tine! Lista poate continuă, iar lumea nu va fi niciodată mulțumită!

P.S. Locuiesc în Germania! Atât am de spus: aici, în toate reclamele din reviste apar femei plinuțe. Și bărbați normali, fără pepeni la subraț și pătrățele! Trageți voi concluzia!

Cu drag, Diana Brumă 

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

De ce ești singură, Iulia?

Cred că sunt pregatită să ies din anonimat și să îmi trec numele la sfârșitul poveștii

Femeile în airsoft: schimbarea dinamicii într-un sport dominat de bărbați

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro