Dyson deschide în AFI Cotroceni primul magazin de prezentare din România

3 August 2022

Dyson este prezent în România din 2019, dar abia acum deschide primul magazin de prezentare la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, pe aleea Champs-Élysées. Magazinul oferă de duminică până joi, între orele 10:00-22:00 și de vineri până sâmbătă între orele 10:00 – 23:00, o gamă largă de produse din sfera igienizării locuinței, a purificării aerului și a îngrijirii părului.

În magazinul de tip pop-up, clienții pot vedea și testa aspiratoarele verticale, produsele de îngrijire a părului și purificatoarele de aer, toate înglobând tehnologie de ultimă generație. Cine dorește să testeze produsele are la dispoziție un personal special instruit să prezinte tehnologia Dyson prin care se deosebesc de competitori și modul de funcționare.

 

Tehnologie de ultimă generație, bazată pe inovare continuă

Unul dintre pilonii filozofiei de business a companiei Dyson este integrarea tehnologiei de ultimă generație în procesul de dezvoltare a produselor. Ultimele modele de aspiratoare fără fir au integrată tehnologia laser în capătul de curățare. Găsiți detalii convingătoare aici. Dispozitivele de stilizare a părului de la Dyson valorifică tehnologii precum controlul inteligent al căldurii, tehnologia Air Multiplier sau efectul Coandă (găsiți detalii convingătoare aici și aici). Iar purificatoarele de aer certificate HEPA H13 (poluanții fiind captați și reținuți în interior) contribuie la crearea unui mediu mai sănătos la interior prin detectarea și captarea particulelor ultra fine ce pot cauza alergii respiratorii.

DESPRE DYSON

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China și Filipine. După ce a început totul într-o magazie din Marea Britanie, compania Dyson a crescut constant de la înființarea sa în 1993. Astăzi, compania are un sediu global în Singapore și două campusuri tehnologice în Marea Britanie, care se întind pe o suprafață de peste 800 de acri în Malmesbury și Hullavington. Din 1993, Dyson a investit peste 1 miliard de lire sterline în birourile și laboratoarele sale din Wiltshire, care găzduiesc cercetarea, proiectarea și dezvoltarea viitoarei tehnologii Dyson. Dyson este deținută de familie și are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă puternică de 6.0000 de ingineri. Compania vinde produse în 84 de piețe, în peste 300 de magazine Dyson Demo, dintre care 50 au fost deschise în întreaga lume în 2021.Citiţi şi

Dyson lansează în 2022 Dyson Zone™ – primul purificator de aer purtabil, sub forma unor căști on-ear

O femeie cu părul sănătos, mătăsos și lejer coafat n-are rivale

Există plăci pentru păr și există placa Dyson Coralle

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro