Eclipsa de Lună în Balanță din 25 martie 2024, ora 9:00 (horoscop)

24 March 2024

25 martie 2024 vine cu o Eclipsă de Lună pe gradul 5:07 Balanță influențând persoanele născute cu planete personale și axe importante aflate în intervalul de grade cardinale 2-8 Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Energia eclipsei este mult mai puternică decât energia unei luni pline obișnuite, așa că, chiar dacă aceasta nu întâlnește nici o planetă pe gradul 5:07 în harta voastră natală, puteți simți totuși energia învârtindu-se în jurul vostru și ați putea observa teme mari care se desfășoară pentru oamenii importanți din viața voastră. Această eclipsă ar putea fi și punctul culminant al unor activități începute în jurul Eclipsei de Soare în Balanță din 14 octombrie 2023.

NASA ne spune că în timpul eclipselor lunare penumbrale, ca aceasta, nu vedem strălucirea roșie a “lunii de sânge” a eclipselor totale sau parțiale de Lună. Luna trece doar prin umbra exterioară a pământului, penumbra, așa că umbra lunii abia se observă.

Eclipsele sunt văzute de astrologi ca „o deschidere a porților cerești”. Deși poate suna puțin magic, când are loc o eclipsă într-o parte importantă a hărții tale, o simți! Eclipsele sunt momente în care viața se schimbă rapid, momente de evrika! și cu experiențe intense.

Eclipsele de Lună sunt în esență Luni Pline supraîncărcate, mai mult despre sfârșit și eliberare, în timp ce eclipsele de soare sunt de obicei despre noi oportunități. Acesta ar putea fi un moment în care îți dai seama în ce fel chiar tu ești cel mai mare dușman al tău. Dar, odată ce recunoști aceste tipare comportamentale, acesta poate fi și un moment în care înveți să te desparți de ele.

Așa cum este adevărat în cazul majorității eclipselor, nu există semne de aer nici în harta acesteia, cu excepția lui Pluto în Vărsător. Lipsa semnelor de aer înseamnă că s-ar putea să nu gândim clar și să reacționăm emoțional, din poziția de om rănit. Recomandare puțin contradictorie: pe de o parte, nu fi impulsivă, să acționezi fără să te gândești, și nici prea blocată în propria ta lume pentru a vedea clar imaginea de ansamblu. Pe de altă parte, dacă spui sau faci ceva ce nu mai poți retrage, probabil că așa trebuia să se întâmple. 🙂

Iată ce scrie Adriana Tudosă:

“Această Eclipsă de Lună (Lună plină) ne încetinește atât prin frumusețea ei, cât și prin vibrația ei. Ne încurajează să eliberăm ceea ce nu mai dorim să purtăm cu noi. Berbecul și Balanța (semnele activate de această eclipsă de lună) stau față în față pe roată zodiacală, așa că, în timp ce Soarele stă în Berbec pe gradul 5:07, alături de Nodul Nord pe gradul 15:35 Berbec(calea de creștere), Luna Plină-Eclipsa de Luna stă în Balanță pe gradul 5:07 lângă Nodul Sud pe gradul 15:35 Balanță (trecut, obișnuință, confort, tiparele înrădăcinate și comportamentele pe care le-am stăpânit deja în viețile sau experiențele anterioare).

Polaritatea Berbec-Balanță are legatură cu relațiile, relația mea cu mine însămi (Berbec) și relația mea cu ceilalți (Balanță). Dacă Berbecul este despre autoafirmare, curaj, lupte, Balanță ne face conștienți de nevoia noastră de relații și de tot ceea ce definește o relație-compromis, negociere, grație și echilibru. Dacă Soarele în Berbec apreciază autenticitatea, eforturile independente, Luna în Balanță se axează pe egalitate, diplomație, echitate. Iar Eclipsa de Lună în Balanță (Luna Plină în Balanță în conjuncție cu Nodul Sud Lunar în Balanță) vine cu o energie puternică de închidere, epurare și eliberare și ne oferă șanse să aprofundăm înțelegerea despre noi înșine, despre ceilalți și despre modelele noastre relaționale. În aceste zile, unele conexiuni se vor încheia, se vor schimbă sau se vor moderniza, pe măsură ce creștem în conștientizarea de sine și recunoaștem ce trebuie să se schimbe în noi înșine pentru a avea experiențe relaționale diferite. Balanța ne încurajează să ne simțim în pace, indiferent de situație, ceea ce este mai ușor de realizat atunci când suntem aliniați cu calea sufletului nostru. În plus, avem șanse mai mari de a formă relații și parteneriate sănătoase atunci când avem un scop și ne simțim împliniți pe cont propriu. Adevărată relație de observat acum este cea cu noi înșine. Prin fel de fel de circumstanțe, aflăm că trebuie să luăm contact cu nevoile noastre pentru o conexiune mai puternică cu ceilalți.

Horoscopul Eclipsei în Balanță din 25 martie 2024

Această Eclipsa în Balanță ne cere să renunțăm la vibrațiile inferioare ale Balanței, care pot lucra împotriva căutării scopului nostru. Partea joasă sau de umbră a Balanței este pasiv-agresivitatea și indecizia. Când ne aliniem cu această latura, oscilăm între alegeri și deseori devenim frustrați. Nu ne putem decide asupra unei căi și ne punem la îndoială cunoștințele instinctuale. Ne pierdem încrederea în noi înșine și putem alerga în cerc, fără să ne găsim niciodată drumul. A fi indeciși este un alt mod în care ne luptăm cu noi înșine, iar acest război se poate răspândi asupra altora. Această șovăială constantă poate apăsa relațiile noastre în timp ce căutăm răspunsuri la alții, fără a înțelege că avem deja răspunsurile pe care le căutăm. De asemenea, avem tendința să ne bazăm pe sprijinul celorlalți în loc să ne bazăm pe puterea imensă din noi.

Este timpul să învățăm să avem mai multă încredere în noi înșine. Calea de urmat este Nodul Nord în Berbec ce ne încurajează să credem în noi, să nu ne compromitem visele de dragul fericirii altcuiva.

Eclipsa de Luna dezvăluie adevărul într-un mod dramatic. Chiar dacă primim știri nedorite sau apar evenimente neașteptate, trebuie să înțelegem că acestea sunt modalitățile Universului de a ne conduce către ceea ce avem nevoie pentru evoluția noastră. Avem acces la o putere extraordinară și o capacitate imensă de vindecare. Cu cât ne agățăm mai mult de energiile care nu ne mai servesc evoluției, viața noastră poate deveni mai grea.

Să fim atenți și să ne acordăm timpul necesar pentru a procesa informațiile dezvăluite pe eclipsă. Nu trebuie să luăm decizii rapide, ci mai degrabă să cerem îndrumare divină pentru orice mișcare necesară pentru a merge înainte. Universul este întotdeauna alături de noi pentru a ne sprijini și pentru a ne duce la îndeplinire planul divin al vieții noastre.

Pluto în Vărsător este un aliat important al acestei Eclipse de Lună în Balanță. Este semnalul unei nevoi puternice de remodelare în domeniul relațiilor, contracte, asociații, credință, integritate, aplicarea legilor.”

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Venus în Pești (11 martie – 5 aprilie 2024) – de ce atragi toate privirile

10 martie 2024, ora 11:01, Lună Nouă în Pești (horoscop)

Luna Nouă în Vărsător și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop) –

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro