Golește-ți wishlistul săptămâna aceasta la Flash Sale Week în Băneasa Shopping City

27 June 2023

Începând din 26 iunie, whishlistul iubitorilor de fashion, clienți și membrii ai comunității Băneasa Shopping City se va goli treptat pentru că, în perioada 26 iunie – 2 iulie, vor beneficia de extra promoții și cadouri la brand-urile favorite, în cadrul săptămânii speciale de reduceri exclusive Flash Sale Week”.

Mulți dintre noi, cunoaștem bine acel moment când adăugam și tot adăugăm în lista de cumpărături, verificăm periodic articolele selectate, ne imaginăm cum ne-ar veni, ne gândim la ele, le probăm, pentru ca în final, să le achiziționăm. Dispoziția ni se schimbă complet, parcă și planurile iau o altă amploare, plecăm din magazine știind deja la ce întâlniri sau petreceri vom purta outfiturile cumpărate.

De multe ori căutăm să vedem întrega ofertă sau o gamă cât mai variată, aplicând conceptul de “Smart shopping”. Câteodată rămânem cu gândul la acel produs minunat, cerem opinii prietenilor, ne uităm la pozele făcute în cabina de probă și așteptăm parcă, un semn – un semn că rochia aceea trebuie cumpărată! Nu putem justifica exact motivul pentru care atât de tare ne dorim să o avem în garderoba noastră și este adevărat că mai avem rochițe acasă, însa despre aceasta știm că este exact aceea pe care o căutam. Sunt doar câteva exemple și trăiri ale momentelor când cumpărăm, dar mai ales când așteptăm cu nerabdare reducerile la brandurile și articolele preferate.

Spuneam ceva despre un semn, acel semn pe care îl așteptăm mereu ca să finalizam achiziția și să plecăm acasă cu un zambet larg pe buze și o doza crescută a încrederii de sine. Ce semn mai bun să fie, decât o săptămână de Flash Sale, organizată special pentru cei care și-au pregătit deja listele cu articolele must have ale acestui sezon, pentru noi toți cei care așteptăm un semn ca să spunem “gata, cumpăr acest lucru acum!”.

Știm ce înseamnă perioada de Summer Sale, mai știm și cât de tare ne supără atunci când produsele din listă rămân doar în imaginația noastră și în viziunea de a fi fost purtate, pentru că nu am mai găsit măsura pe care o căutam.

Pentru a evita aceste situații, prin Flash Sale Week, Băneasa Shopping City oferă comunității formate din iubitori de fashion și lifestyle, șansa să se răsfețe cu ținutele chic de vară de la brandurile preferate, la prețuri la care nu vor putea spune “nu”.

Până pe 2 iulie, aceștia își vor putea achiziționa articolele cheie ale sezonului, cu reduceri exclusive. O saptămână de Flash Sale pentru o vară perfectă, cadouri, dar și experiențe inedite, sunt elementele ce descriu atmosfera din perioada imediat următoare din Băneasa Shopping City.

Portofoliul complet de branduri, oferta comercială și lista de magazine înscrise în campania Flash Sale Week sunt disponibile pe website-ul www.baneasa.ro și paginile oficiale de Facebook și Instagram.

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa locala de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial acomodează de asemenea o zonă impresionantă pentru divertisment, Cineplex Baneasa. Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.Citiţi şi

Ţinute de zi pentru vara: 3 idei de outfit-uri pentru orice siluetă

Pășește pe covorul roșu, în universul The Beauty Hub al Băneasa Shopping City

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro