Horoscopul lunii martie 2020 – față în față cu ceea ce ne sperie cel mai mult

1 March 2020

Previziuni generale

În luna martie 2020 suntem răsfățați de aspecte planetare armonioase, care ne ajută să facem față cu brio eventualelor dificultăți și situațiilor mai complicate sau schimbărilor care apar în viața noastră.

Evenimentele astrologice ale lunii sunt ingresul lui Saturn în Vărsător, la 22 martie, și conjuncția aplicantă dintre Jupiter și Pluton, în Capricorn. Dar să începem cu începutul și să vedem cum stăm cu tranzitele din primele zile ale lunii.

Până la 10 martie, Mercur se mai joacă de-a retrogradarea și se plimbă din Pești în Vărsător și din nou în Pești, în interval de câteva zile: la 4 martie, Mercur retrograd se întoarce în Vărsător, iar la 16 martie, în mers direct, reintră triumfător în zodia Peștilor. Acest context astral poate conduce la instabilitate mentală, dificultăți de comunicare, indecizie și chiar confuzie. Prin urmare, să nu ne grăbim să luăm decizii, ci să așteptăm a doua jumătate a lunii pentru a ne lămuri în legătură cu situațiile care s-au încâlcit pe la mijlocul lunii trecute. Pe de altă parte, acest tranzit al lui Mercur este favorabil dialogului interior, introspecției și reconectării cu intuiția și cu valorile mai înalte, spirituale.

La 5 martie 2020, Venus trece din Berbec în Taur, unde se întâlnește cu Uranus. Conjuncția Venus-Uranus amplifică senzualitatea și nevoia de stabilitate și de siguranță în plan relațional și financiar, mai ales în perioada 7-9 martie. Influența lui Uranus prevestește însă surprize, răsturnări de situație, întâlniri neprevăzute, atracții la prima vedere și chiar câștiguri la care nu ne-am fi așteptat. În relațiile cu ceilalți, se pune accentul pe valorile prieteniei și ale altruismului, care contribuie la construirea unui climat de siguranță și deschide perspective pe termen lung.

În perioada 18-24 martie, se remarcă două conjuncții importante care au loc în zodia Capricornului: Marte-Jupiter și Marte-Pluton. Ca urmare, este o perioadă ideală pentru a începe lucruri noi, care necesită curaj, inițiativă și viziune, dar și disciplină, perseverență și pragmatism. Este o perioadă în care puterea de muncă și capacitatea de concentrare și de organizare sunt la cote înalte, ca și capacitatea de a gândi strategic.

Ambițiile cresc în plan socio-profesional, dar conjuncția Marte-Pluton sugerează că ar putea apărea răbufniri violente la nivel social, politic sau în zonele în care există de multă vreme conflicte armate. Dorința de putere se intensifică, astfel încât am putea fi martorii unor acțiuni subversive.

Energia conjuncțiior Marte-Jupiter și Marte-Pluton poate fi utilizată constructiv pentru a depăși obstacolele cu care ne luptăm de multă vreme. Ceea ce am ignorat în ultimii doi ani, ne poate ajunge din urmă în această perioadă, punându-ne față în față cu ceea ce ne sperie cel mai mult, dar acum nu mai putem evita implicarea și găsirea unor soluții, poate chiar radicale sau dureroase. Putem beneficia de stoicismul caracteristic Capricornului, de rezistența sa la efort, de determinarea și simțul său practic.

Saturn, guvernatorul Capricornului, pășește la 22 martie 2020 în Vărsător, unde va rămâne până la 2 iulie. Prin urmare, am putea fi inspirați să găsim soluții dintre cele mai neobișnuite, într-o combinație inedită de tradițional și neortodox. Una dintre temele centrale ale tranzitului lui Saturn în Vărsător ar putea fi creionarea unor soluții pentru a ne îmbunătăți viața, pentru a trăi într-o societate mai bună.

Din altă perspectivă, acest tranzit al lui Saturn favorizează noi descoperiri tehnologice sau noi reglementări în ceea ce privește utilizarea tehnologiei, a internetului sau a unor aplicații care par să ne înfrățească dar, de fapt, contribuie la însingurarea individului. Poate că sub influența lui Saturn în Vărsător vom deveni mai conștienți de falsul sentiment de securitate pe care îl cultivăm prin apartenența la grupuri online, spre exemplu. Poate că astfel vom putea descoperi metode noi de conectare, de împrietenire, de distribuire a informației.

Luna martie 2020 se încheie sub puternica energie a conjuncției aplicante dintre Jupiter și Pluton, care are loc în Capricorn. Conjuncția se perfectează mai întâi la 5 aprilie și deschide un ciclu nou legat de putere și de manifestarea acesteia atât la nivel personal, cât și la nivel social, colectiv. La sfârșitul lunii iunie 2020, Jupiter și Pluton se vor întâlni din nou într-o conjuncție exactă, ambele aflându-se în mers aparent retrograd, iar în noiembrie 2020 conjuncția se reface cu cele două planete în mers direct. Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că, la finalul lunii martie 2020, în viața noastră se pot încheia anumite etape, relații, situații, proiecte ori colaborări profesionale, pentru a face loc schimbărilor și înnoirii. Ambițiile se amplifică – ceea ce nu e rău, atât timp cât păstrăm simțul măsurii și nu ne lăsăm tentați de excese, ilegalități, obsesii.

În plan social și politic, conjuncția Jupiter-Pluton poate marca o perioadă de reformă legislativă sau financiară, dar ea trebuie privită în contextul ultimilor 12 ani, atât la nivel național, cât și în plan mondial sau din perspectiva unor entități internaționale ca la Uniunea Europeană, Banca Mondială etc.

Pisces by Annael (Anelia Pavlova)

Citiți și horoscopul anual 2020, ce mai an!

Horoscop Pești martie 2020

Dragoste și viața în doi 

Odată cu intrarea planetei Venus în casa III a Peștilor, te simți mai în largul tău să-ți deschizi sufletul în fața persoanei iubite, să vorbești despre lucruri sensibile pentru tine. Această deschidere ajută la consolidarea sau recâștigarea încrederii reciproce. Mulți Pești aleg să își mărturisească sentimentele față de anumite persoane, ceea ce îi conduce spre relații neașteptate, pasionale și pasionante.

În perioada 7-9 martie, când Venus se întâlnește cu Uranus, s-ar putea să reiei brusc o aventură amoroasă cu o persoană din trecut. Pe de altă parte, ar fi o perioadă bună să faci cunoscută și celorlalți o relație pe care ai ținut-o la secret până acum.

Apoi, în perioada 22-24 martie, ai șanse mari să cunoști o persoană deosebit de atractivă, care îți ajunge direct la suflet și parcă te și vezi la casa ta, cu copii alegând în jurul vostru.

Mercur, planeta care guvernează parteneriatele și căsnicia Peștilor, își încetează retrogradarea la 10 martie, iar la 16 martie intră chiar în Pești. Prin urmare, eventualele probleme care ți-au afectat viața ta de cuplu, dacă ești căsătorit, se pot rezolva cu ușurință. Vă regăsiți complicitatea și ritmul în doi și reveniți la acea apropiere profundă după care tânjești de multă vreme.

Citiți mai multe despre Muncă și bani, Formă fizică și moral, aici.

Celelalte zodii, aici.

Mulțumim astrologului Ada Cocoș și eAstrolog.ro.Citiţi şi

Vă salută o amantă oarecare

11 mai 2021, ora 22 – Lună Nouă în Taur. Putem modifica condițiile vieții noastre schimbând CUVINTELE

Despre dragoste necondiționată sau cum putem fi tâmpiți câteodată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro