Jucăria Dior pentru smoky eyes

14 January 2012

Ochii “fumurii”, misterioşi, pictaţi în degradeuri puternice de negru, albastru sau maro rămân şi anul acesta o opţiune valabilă pentru ţinutele de seară. Dar acelaşi mister, uşor diluat, poate fi păstrat şi pe timpul zilei, pentru că există palete de culori cu care ne putem juca la fel de interesant şi dimineaţa, când ne punem “faţa”. 🙂 Şi, la nevoie, dacă nu mai avem timp pentru a relua toţi paşii pentru un machiaj de seară, din câteva tuşe se poate face rapid această tranziţie.

Ştim că machiajul smoky eyes este unul pretenţios, dar cu puţină îndemânare şi cu produse de calitate, reuşita lui este asigurată. Casa Dior vine în ajutorul femeilor care nu doresc să treacă neobservate când ies în lume cu *Sliding Dior smoky palettes.

O adorabilă cutiuţă compactă, cu capac glisant, pe care o găsim în şapte variante de culori: Smoky Black, Smoky Blue, Smoky Nude, Smoky Pink, Smoky Brown, Smoky Garden şi Smoky Violet. Fiecare conţine trei produse cu texturi moi, pulverulente, câte unul pentru fiecare pas în obţinerea efectului smoky – o bază foarte flexibilă, care colorează şi pregăteşte pleoapa, şi două farduri cu efecte diferite: unul mat, pentru zi, unul mai strălucitor, pentru seară.

Privind filmuleţul pentru lansarea cutiuţei magice e imposibil să nu-ţi doreşti să auzi în fiecare zi acel sunet. 🙂 Enjoy! 

Iar aici vă puteţi delecta cu o splendidă retrospectivă 2001-2011 a machiajelor pentru show-rile de haute couture ale Casei Dior, făcute în majoritate de make up artista Pat McGrath, şi-o să vedeţi că Smoky eyes n-au prea lipsit în ultimii 10 ani de pe catwalk.

*Fardurile se găsesc în magazinele Sephora, Douglas şi Marionnaud (în puncte de vânzare selective) la un preţ de 207 lei.Citiţi şi

Nouă prințese și regine – elegante cu și fără tiară

Păr, piele, make up – ce se va purta în 2018

Christian Dior – 70 de ani de haute couture

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,724 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro