La mulți ani, Europa, amanta cerului!

– legenda pe înțeles –

Europa era fiica super sexy a regelui fenician Agenor, cel care avea multe turme de vaci în Liban, și era geloasă.

Fragilă, delicată și inocentă cum era ea, Europa se simțea însă foarte atrasă și fermecată de tauri. Cu cât era taurul mai arătos și mai fioros, cu atât ei îi plăcea mai mult, cu atât îi înfiora mai adânc trupul ei feciorelnic și o atrăgea mai puternic.

Pentru că Europa era foarte sexy, Zeus, curvarul ceresc principal din zona aceasta de lume, a pus ochii pe ea și, văzând-o într-o zi plecată după floricele înfășurată doar în voaluri străvezii prin care i se profila popoul, s-a transformat în taur și s-a băgat pe furiș în turma de vaci care pășteau pe câmpia Libanului pe acolo pe unde culegea ea nepăsătoare flori cu alte prietene de-ale ei.

Și, ce să vezi?

Când a văzut taurul strălucind printre vaci, Europa, magnetizată și atrasă imparabil de animalul ceresc, și-a lăsat prietenele în urmă, a pornit desculță spre turma de vaci și, hop! l-a încălecat pe taur pe spinare, ținându-se cu mâinile ei mici de greabănul lui mare!

Iar lui Zeus atât i-a trebuit!

Țuști, și-a luat zborul cu ea în spinare și a dus-o peste mări în insula Creta unde, fără să îi spună că el era de fapt însurat deja, și-a făcut mendrele cu ea după cum a vrut.

În Creta, stâncile sunt foarte înalte.

Când a aflat Europa că Zeus avea nevastă și copii acasă la el în Olimp și că ea nu era decât o amantă de rezervă, numai ce s-a întristat și s-a îndurerat foarte tare și, din gelozia și deprimarea care au cuprins-o, s-a aruncat de pe o stâncă înaltă în mare.

Dar, norocul ei, și al nostru, a fost că o altă eroină, care mai târziu urma să joace un rol important în Sex in the City, pe nume Afrodita, a salvat-o și a dat pământului pe care această amantă a lui Zeus a trăit apoi neconsolată, alături de cei trei copii ai ei, numele de Europa.

Apoi a apărut și poporul român!

LA MULȚI ANI, EUROPA!

Puteți să vă împrieteniți cu autorul aici sau să aflați mai multe despre el aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Nu e deloc roz să fii soție înșelată…

Jupiter, planeta generozității, protecției, abundenței și cunoștințelor superioare, a intrat în mers direct (horoscop)

Eclipsa parțială de Lună în Taur este o lună plină foarte puternică (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro