Leac pentru țăranii din trafic

Catchy

7 June 2017

trafic

Cei care consideră carosabilul coș de gunoi și aruncă pe geam ambalaje, mucuri, cotoare, coji și altele netrebuincioase ar putea fi amendați cu o sumă între 1.000 şi 2.500 de lei. Eu, una, nu știu încă asemenea cazuri.

Așa că, până la aplicarea legii, se mai poate face și altceva: atenționezi gibonul bătându-i obrazul cu degetul (varianta light) sau… îi întorci gunoiul, ca în filmul de mai jos.

Numai că pentru ambele îți trebuie ceva curaj, că nu știi cum poate reacționa țăranul din trafic…

***

Iată de ce e nevoie de o campanie mai largă pentru a readuce regulile și eleganța unde le este locul când vine vorba de condus: în trafic. Dar până vom putea demonstra cât mai mulți prin conduita la volan că am absolvit școala de condus și bune maniere – #iamtrafficeducated (I Am Traffic Educated) – va fi o cale tare lungă, dacă nu vom face ceva să stopăm lipsa de civilizație și moartea inutilă pe care uneori aceasta o provoacă.

***

Campania “Cum să rămâi o doamnă la volan” continuă!

Dacă ai trăit asemenea povești în trafic, spune-le într-un comentariu. Adunăm “supărările” provocate de proastele obiceiuri, ca mai apoi să le facem să dispară. 🙂Citiţi şi

Mămicile care nu ratează nicio ocazie de a pupa în c*r învățătoarele

Când arunci copilăria la gunoi…

Gorgiăs Inglănd

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
3,271 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro