Lexus, alegerea ecologică a lui Albert pentru ziua nunţii

6 July 2011

Autoturismul folosit de prinţul Albert de Monaco la nunta sa de pe 2 iulie a fost modelul hibrid Lexus LS 600h L Landaulet, unicat, cu acoperiş transparent din policarbonat.

Alegerea uneia dintre cele mai avansate şi ecologice limuzine de pe piaţă corespunde perfect angajamentului binecunoscut al Alteţei Sale Prinţul Suveran de Monaco privind inovaţia şi protecţia mediului, precum şi dorinţei sale de minimizare a impactului ceremoniei de nuntă asupra mediului.

În luna aprilie a acestui an, marca Lexus a devenit Furnizor oficial al Casei Regale de Monaco. Prinţul este cunoscut pentru interesul său cu privire la protecţia mediului şi dezvoltarea sustenabilă din întreaga lume. În 2006 a înfiinţat Fundaţia Prinţul Albert de Monaco, care derulează peste 150 de proiecte de monitorizare a efectelor încălzirii globale asupra mediului înconjurător şi a speciilor pe cale de dispariţie.

“Compania Lexus este foarte mândră să prezinte acest vehicul full-hibrid excepţional Prinţului de Monaco”, a declarat Andy Pfeiffenberger, vice preşedintele Lexus Europe. „Angajamentul nostru pentru inovaţie şi mobilitate sustenabilă la Lexus este pe măsura preocupărilor ecologice ale Alteţei sale .”

Frumoasă iniţiativă!

Citiţi mai multe despre nunta regală aiciCitiţi şi

Suntem făcuți din pulbere de stele

Ce ne costă să fim buni și sinceri, imaginea sau faima?

Nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder are loc chiar acum, la Sinaia

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro