Luna Nouă din Gemeni de pe 6 iunie 2024 – Venus promit dragoste, pace, bani și succes

6 June 2024

Luna nouă din Gemeni de pe 6 iunie 2024, la ora 15:37, se aliniază cu Venus. Astrologic, tema acestei luni noi este găsirea iubirii, câștigarea de bani și atingerea păcii. Această Lună Nouă în Gemeni marchează un punct de cotitură critic în ciclul lui Venus: din Luceafărul de dimineață devine Luceafărul de seară, despre care anticii credeau că anunță o schimbare de la ură și război la iubire și pace. Cu toate acestea, o influență restrictivă a lui Saturn înseamnă că este nevoie de muncă multă, hotărâre și răbdare pentru a obține iubirea, pacea și succesul și pentru a le menține.

©Igor Morski

Soarele în conjuncție cu Luna reprezintă sfârșitul unui ciclu și începutul altui ciclu nou de 28 de zile, generând o explozie revigorantă de energie și inițiativă. Dar aduce și echilibru emoțional – nu irațional emoțional și nici prea rece și calculat.

Deci, luna nouă din iunie 2024 este excelentă pentru un nou început, a întoarce o nouă pagină sau a începe un nou proiect. De asemenea, puteți pune la îndoială vechile obiceiuri, comportamente și convingeri în timp ce căutați modalități noi și inventive de a progresa.

Venus și Luna Nouă

Luna Nouă în conjuncție cu Venus (0°30′) vă concentrează atenția asupra companiei, plăcerii, creativității și finanțelor. Puneți mai mult preț pe armonie și lejeritate. Oameni drăguți, medii confortabile și finanțe solide vă vor îmbunătăți stima de sine și auto aprecierea.

Această influență pozitivă a lui Venus face ca această lună nouă din Gemeni să fie ideală pentru întâlniri, logodnă, căsătorie și îmbunătățirea relațiilor amoroase, deoarece ar trebui să vă simțiți mai afectuoase și să arătați mai atractive și mai charismatice din punct de vedere sexual. Găsirea iubirii necondiționate cu un suflet pereche este mai probabil acum.

Dorința de pace și armonie înseamnă că ar trebui să aveți bune abilități diplomatice. Vă puteți face cu ușurință prieteni și vă puteți convinge inamicii. Cu toate acestea, o natură mai înțelegătoare și mai plină de compasiune riscă să compromită prea mult pentru a păstra pacea. Îndulcirea realităților neplăcute este o altă posibilitate. Luna nouă și cuadratura Venus – Saturn pot cauza probleme cu excesul de îngăduință, extravaganță sau lene.

Ciclul lui Venus

Soarele în conjuncție cu Venus pe 4 iunie 2024 a marcat un punct de cotitură semnificativ în ciclul lui Venus. Din august 2023, Venus a crescut ca Luceafărul Dimineții înaintea Soarelui. Este prea aproape de Soare acum pentru a fi vizibilă, dar de la sfârșitul lunii iulie 2024, va apune după Soare ca Luceafărul de seară.

În cele mai vechi timpuri, aceste apariții ascuțit contrastante ale lui Venus și retragerea ei ciclică de la vederea umană au fost încorporate în caracteristicile ei mitologice. Mesopotamienii o cunoșteau nu numai ca Zeița Iubirii și a Procreării, ci și ca Zeița Războiului… Se spunea că manifestarea ei de seară îi aducea pe bărbați în pat cu iubitele lor, dar apariția ei de dimineață îi trezea să plece la război.

Pe baza evenimentelor recente, această credință străveche pare să fie încă adevărată. Punctul culminant al lui Venus ca Luceafărul Dimineții a coincis cu cea mai intensă perioadă a bombardamentelor israeliene asupra Gaza la sfârșitul lunii octombrie 2023.

Asta ne dă speranța că, din punct de vedere astrologic, Luna Nouă din iunie 2024 marchează un punct de cotitură semnificativ în ciclul lui Venus și ciclul războiului și păcii. Ca Luceafărul de dimineață, Venus ar trebui să-i facă pe toți mai iubitori, pașnici, cooperanți și diplomați.

Restricțiile lui Saturn

Cuadratura Saturn – Luna Nouă (2°41′) vă poate îngreuna atingerea obiectivelor. S-ar putea să vă confruntați cu teste, provocări, critici sau termene limită. Sarcini suplimentare, frici, vinovății și tensiunea în relație vă pot face pesimiste, vă pot frustra și deprima. Părinții, superiorii sau guvernele pot încerca să-și afirme autoritatea sau să vă restrângă libertatea.

Cu toate acestea, greutățile cauzate de Saturn declanșează un răspuns energic să răzbateți printre dificultăți și pentru a realiza lucruri. vă puteți baza pe răbdare, determinare și o etică puternică a muncii pentru a vă asuma responsabilitatea, a depăși rezistența, a reduce inhibițiile și temerile, a debloca blocajele și a accepta conflictele.

Venus în careu cu Saturn (2°10′) nu înseamnă că nu poți găsi dragoste, să te bucuri de armonie sau să faci bani. Dar înseamnă că probabil va trebui să munciți mai mult pentru a realiza aceste lucruri. Presiunile financiare pot impune economisirea, refinanțarea sau reducerea personalului. Poate fi necesar un efort suplimentar pentru a vă îmbunătăți imaginea de sine, stima de sine sau aspectul.

Deși v-ar putea fi mai greu să arătați afecțiune, cei dragi ar putea avea nevoie de mai multă atenție și îngrijire. Dacă căutați dragostea, acum este momentul să învingeți timiditatea, inhibiția sau amânarea. O relație de dragoste solidă va rezista oricărei greutăți, dar o criză este posibilă într-o relație cu probleme. Luna nouă din 6 iunie 2024 este ideală pentru a vă asuma responsabilitatea pentru voi și pentru a părăsi o relație toxică sau abuzivă.

Luna Nouă în Gemeni – semnificație

Venus, planeta iubirii și a banilor, influențează cel mai semnificativ astrologia lunii noi din iunie 2024. Conjuncția Soare-Venus marchează un punct de cotitură critic în ciclul lui Venus. Trecerea de la Venus de la Luceafărul de dimineață la cel de seară anunță o trecere de la ură și război la iubire și pace.

Saturn poate face mai dificilă atingerea păcii și prosperității. Dar vă motivează și să munciți mai mult pentru a depăși obstacolele și a vă atinge obiectivele. Pe scurt, luna nouă cu Venus și schimbarea ciclului lui Venus promit dragoste, pace, bani și succes. Cu toate acestea, Saturn înseamnă că este nevoie de muncă asiduă, răbdare și prudență pentru a obține succesul și a păstra câștigurile.

Important

Influența lunii noi din 6 iunie durează patru săptămâni până la luna nouă din 5 iulie. Cel mai bun moment pentru a începe noi proiecte este în timpul fazei de lună în creștere de două săptămâni, de la 6 iunie până la luna plină din 21 iunie.Citiţi şi

Freud’s Last Session

Alinierea celor șase planete din 3 și 4 iunie 2024 – eveniment astronomic și fenomen vizual

Aș fi vrut să-mi fi spus cineva

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro