Luna Plină în Săgetător: despre lărgirea viziunii și împlinirea norocului

28 May 2018

cristina lotruDintre toate Lunile Pline din acest an, îmi pare că energia celei din 29 mai a venit să ne dea lumea peste cap și să ne dea dureri de cap, la propriu (insomnii, stări de amețeală, migrene, emoții intense). Totul cu un scop nobil firește. Sistemul (corpul, mintea, sufletul sau orice alt sistem) trebuie curățat și detoxifiat pentru a se putea regenera, pentru noutate.

Să vedem și explicația astrologică dincolo de intuiția feminină. Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, se află în mișcare retrogradă în Scorpion până în 10 iulie 2018. În timpul retrogradării, Jupiter este mai aproape de Pământ, ceea ce face ca energia lui să fie mult mai intensă.

În mod normal, arhetipul lui Jupiter ca semn astrologic susține abundența, bunăstarea, înțelepciunea și optimismul. Firește, aflat în mers retrograd în Scorpion, ne îndeamnă să avem curajul să săpăm întâi în noi înșine pentru a ajunge la aceste resurse interioare. Și această muncă de excavare poate fi realmente dureroasă, mai ales atunci când credem, la nivel subconștient (ascuns ca Luna de lumina zilei), că nu merităm abundența, bucuria și optimismul.

scorpio-full-moon

sursă foto: themotherhouseofthegoddess.com

Perioada Lunii Pline este în fiecare lună un prilej bun pentru introspecție și regenerare, analiza gândurilor și a acțiunilor noastre, precum și a nevoilor noastre cele mai urgente. Aflată în semnul Săgetătorului, în Luna Plină din 29 mai, căutarea libertății și ruperea de vechile canoane și experiențe se conturează ca un mesaj foarte puternic. În principiu, dacă onorăm această perioadă cu liniște și introspecție, ar trebui să auzim vocea interioară care ne strigă exact încotro să mergem.

Ce ne învață fiecare perioadă de așa-zisă criză și frământări sufletești? Ne învață să ne uităm mai atent și mai adânc în interiorul nostru, la ce gândim, cum ne comportăm și de ce am uitat să mai visăm. Adică ne învață să fim onești cu noi înșine. Și după furtună (energia scorpionică), vine și vremea bună a norocului (Jupiter, Săgetător), mai ales când conștientizezi că norocul ți-l faci cu mâna ta prin munca asta de prezență, asumare și responsabilizare.

Luna Plină în Săgetător ne ajută să bucurăm de proiectele începute în decembrie 2017 (Luna Nouă în Săgetător) sau ne pune la îndoială lipsa de conștientizare și asumare prin intensificarea emoțiilor negative și mesaje ale subconștientului.

Lărgirea percepției impusă de Jupiter, intensitatea emoțiilor din partea Lunii Pline (care semnifică vârful icebergului sau punctul culminant) și detectivul Scorpion, toate ne susțin în munca noastră de dezvoltare personală și autocunoaștere pentru că orice efort de autocunoaștere îți dă puterea interioară înapoi.

Pe Cristina o găsiți întreagă aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Luna plină în Scorpion din 24 aprilie 2024 este despre LOIALITATE

Vara cu Mara

Norocul Vărsătorilor în 2024

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro