Luna Nouă în Gemeni: este momentul pentru noi rezoluții pe 2019?

2 June 2019

Zodia Gemenilor reprezintă arhetipul comunicării, al vorbelor și informațiilor prin care învățăm credințe în educația pe care o primim. Cu această Lună Nouă în Gemeni (3 iunie) este un moment prielnic să ne facem curățenie în gânduri, să păstrăm doar acele credințe care sunt în acord cu intențiile noastre. Cea mai importantă lecție în această perioadă este să conștientizăm că lumea interioară creează lumea exterioară, și nu invers. 

Capcana energiei din Gemeni este într-adevăr hiper-analiza evenimentelor exterioare, căutarea neîncetată a raționamentelor, a logicii, a căuta mereu a avea dreptate în nume propriu. A se observa forfota mediatică din ultima lună, care pare că ne-a cam extenuat.

Așadar, în funcție de cât de multă atenție și dedicare acordăm procesului nostru de autocunoaștere, adevărul nostru interior va curge liber, dar și asertiv și armonios celorlalți.

Atunci când conștientizăm puterea acestui arhetip, ne asumăm întreaga responsabilitate pentru circumstanțele externe pe care le manifestăm prin ca urmare a credințelor noastre subconștiente. Hermes reprezintă Magicianul nostru interior, al treilea sau intuiția feminină. Hermes, zeul comunicării,  era singurul dintre zei care se afla în mișcare continuă între lumile muritorilor și divinităților, fiind, de asemenea, dirijorul sufletelor în viața de apoi.

Iată ce cum poate influența Luna Nouă cele 12 zodii:

Berbec. Impulsivitatea care îți este caracteristică va fi pusă puțin la punct în această perioadă. Un motiv ar putea fi nevoia ta de a-ți reevalua prioritățile și relațiile, de a învăța unde îți este mai benefic să-ți investești energia și inițiativele.

Taur. Pentru tine, pare că a venit vremea să-ți încasezi niște datorii din trecut. Multe sunt financiare, ca urmare a muncii depuse în ultimul an.

Gemeni. Deși nu-ți este firesc să-ți asculți emoțiile, perioada aceasta va fi mai intensă din acest punct de vedere pentru tine. Așa că te vei afla în siutuația în care să a venit timpul să te uiți la nevoile tale personale și emoționale.

Rac. E un moment potrivit să-ți reîncarci bateriile prin a-ți lua timp de introspecție, adică timp dedicat ție. 

Leu. Viața ta socială este la fel de agitată, ca de obicei. Ar fi de luat în seamă totuși o evaluare a prieteniilor.

Fecioară. Un moment prielnic pentru a-ți evalua dorințele și intențiile legate de carieră. Este un gând care te frământă de mult timp și a venit momentul să-l iei în serios și să-ți faci un plan.

Balanță. Pentru tine, a devenit o prioritate să ieși cumva din rutina zilnică, încercând activitîțo noi sau cunoscând oameni noi. Urmează-ți instinctul și ieși din zona de confort pentru a-ți testa calitățile de lider!

Scorpion. După multe luni de analiză mentală, intuiția ta funcționează din nou. Folosește-o în scopuri personale și pentru a lua decizii, dar și pentru a-i ”citi” pe ceilalți.

Săgetător. Luna Nouă în Gemeni îți ”luminează” sectorul relațiilor. Un moment potrivit să vezi cum poți să ajungi la acea conexiune intimă cu partenerul, prin activități comune sau timp de calitate.

Capricorn. Relațiile tale ar putea beneficia de o reevaluare a modului în care comunici. A comunica înseamnă și a asculta și a fi atent la nevoile celuilalt, ceea ce ești invitată să faci mai des în această perioadă.

Vărsător. Creativitatea ta pare fără margini în această perioadă. Ia-ți ceva timp de introspecție și vezi cum ar fi mai potrivit pentru tine să canalizezi această resursă.

Pești. Ceva mai intensă această Lună Nouă pentru tine. Schimbarile pe care urmează să le faci în viața ta le-ai gândit de mult timp, dar abia acum pare că ai claritate să iei niște decizii importante pentru tine.

Citiți și Horoscopul lunii iunie 2019

Despre importanța calendarului lunar pentru energia și dezvoltarea feminină 

Așa cum se știe din vremuri străvechi, Luna este mama resurselor noastre feminine. Și așa a fost dintotdeauna: oamenii cunoașteau timpul folosindu-se de natură, iar femeile se adunau în cercuri sacre în jurul Lunii. Atunci când devii conștientă și prezentă în viața ta ca femeie, ești atentă la stările tale, la gânduri, la comportamente și la ceilalți. Devii o forță nevăzută, asmeni energiei Lunii, care poate stârni maree și valuri de emoții.

În faza de Lună Nouă, este o ocazie perfectă să pui sămânța gandurilor noi, a intențiilor pozitive și a planificării. Te simți regenerată și curățată după faza anterioară a Lunii Pline, punctul culminant al energiei tale, dar și perioadă cea mai extenuantă dintre toate cele patru faze ale lunii (stări de oboseală, insomnie, apatie, migrene).

Acțiuni de Lună Nouă: cum Gemenii guvernează orice formă de exprimare (scris, vorbit, oratorie), ia-ți jurnalul și apucă-te scris. În primă fază, poți folosi scrisul ca descărcare a gândurilor și emoțiilor acumulate, dar și strategic, îți așterni pe hârtie, negru pe alb, bornele călătoriei personale. Ia așadar o pagină albă, în coloana din stânga, setează-ți clar intențiile, iar în cea din dreapta, scrie cea mai mică acțiune pe care o poți face ca să ajungi mai aproape de visul tău.

Despre importanța calendarului lunar pentru feminitate și cum poți să-ți dezvolți feminitatea cunoscând fazele lunii și arhetipurile feminine, te așteptăm în retreatul din 15-18 august. Detalii aiciCitiţi şi

Eclipsa inelară de soare în Gemeni, 10 iunie 2021 – puterea cuvântului bun, puterea cuvântului rău

E a doua sau a treia primăvară în care îți scriu

Ești prea naivă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro