Luna Nouă (Luna Neagră) în Leu ne pune întrebări puternice

29 July 2019

Pe 31 iulie avem deja a doua Lună Nouă a lunii iulie, Luna Neagră. Acest fenomen astrologic se întâmplă o dată la 29 luni. Avem așadar ocazia ca în luna lui Cuptor (iulie) să intrăm și noi în cuptorul alchimic și să conștientizăm unde e necesară schimbarea în viața noastră.

Orice confruntare ne-au adus Eclipsele în luna iulie, avem ocazia la această Lună Nouă să ne revizuim deciziile, acțiunile (mai ales pe cele din ultimele 6 luni) și să planificăm într-un mod diferit, cu o energie nouă, următoarele 6 luni.

După o perioadă tumultuoasă și emoțională a eclipselor lunii iulie, Luna Nouă din Leu (31 iulie) ne testează și mai mult răbdarea, dar de data aceasta în planul material (pe aspectele legate de bani și carieră).

Din punct de vedere astronomic, o Lună Nouă înseamnă acea fază a lunii în care Luna este aliniată cu Soarele, ceea ce o face să-și piardă din lumină și să apară ca o ”Lună Neagră” (invizibilă).

Dar din punct  de vedere ale efectelor energetice, Luna Nouă din 31 iulie vine să adreseze niște întrebări puternice:

  • Cum stai cu rezistența la schimbare?
  • Cât de bine îți poți gestiona emoțiile și cum afectează asta comunicarea cu ceilalți?
  • Cât de multă încredere ai în tine și cum se reflectă asta în sectorul banilor?

Să vedem ce influență are această Lună Nouă (în semnul Leului) pentru toate cele 12 zodii:

Berbec: Leul vine cu resursele creativității și a iubirii în sectorul relațiilor tale. Chiar dacă nu ești momentan într-o relație, îți poți seta o intenție de a fi mai deschisă pentru o nouă relație și de a învăța să primești iubire, mai ales dacă de cele mai multe tu ești cea care oferă iubire, atenție, timp, energie, bani, sfaturi. Cum poți face asta? Învățând să ai mai multă încredere în tine și dezvoltându-ți feminitatea.

Taur: Ca și mai devreme în luna iulie (perioada eclipselor), relațiile familiale și zona domestică sunt răstălmăcite și re-evaluate cu ocazia acestei Luni Noi în Leu. Luna Nouă este benefică unor noi începuturi, dar atunci când vine vorba de relațiile de familie, sfârșiturile pot tărăgănate la nesfârșit. Ia-ți timp să afli ce dorești tu, în primul rând, de la orice tip de relație pe care o ai.

Gemeni: Creativitatea se ajută și pe tine în această perioadă pentru a pune la cale proiecte noi. Mintea ta curioasă își imaginează deja cum va arăta următorul proiect. Înainte de asta, ia-ți 2-3 zile pentru a te reîncărca cu resurse, fiind aproape de cei dragi.

Rac: Luna Nouă în Leu vă poate face să vă adresați întrebări legate de creativitatea la job, cum faceți bani din calitățile native și chiar posibilitatea de găsi noi surse de venituri. În toate cazurile, valoarea pe care o primim ca urmare a muncii noastre are legătură cu stima de sine, valoarea onestă pe care noi ne-o oferim nouă și avem curajul să o cerem în fața celorlalți.

Leu: În mod evident, Luna Nouă din 31 iulie este cea mai importantă pentru tine. O invitație să vezi în ce aspecte ale vieții îți folosești creativitatea (fie carieră sau hobby-uri). Apropo de carieră, este un moment potrivit să te gândești dacă ceea ce faci acum la job este ceea ce vrei să faci și pe termen lung. Aici interveni întrebarea: Care este misiunea mea personală, ceva ce aș face toată viața și din ce activitate aș vrea cu adevărat să câștig bani?

Fecioară:  Doar dacă vă luați timp pentru introspecție și analiză personală, puteți să ”scoateți” ce e mai bun din această perioadă. Chiar dacă pot ieși la iveală decizii proaste din trecut, faptul că ne facem o re-evaluare onestă ne ajută să luăm decizii mai potrivite pentru viitor.

Balanță: Calendarul tău poate deveni plin de evenimente, odată ce îți pui la contribuție carisma socială și apetitul pentru discuții. Toată lumea obișnuiește să te asculte datorită ideilor creative. Profită de această Lună Nouă pentru a face o re-evaluare a contactelor din lista ta ce relații necesită încheiate și care hrănite. Până la urmă, chiar și Balanțele au un timp limitat de socializare într-o zi.

Scorpion: Majoritatea Scorpionilor gândesc ca un Leu atunci când vine vorba de carieră, viața profesională și a fi cei mai buni la ceea ce fac. Cel mai important este să-ți setezi intenții clare, să știi care este valoarea ta financiară și ce contribuție poți aduce în lume. Dacă toate cele 3 sunt bifate, Scorpionii sunt cel mai împliniți în viața profesională și socială.

Citiţi şi Horoscopul lunii august 2019: avem susţinere pentru schimbări

Săgetător: Educația, informațiile, cărțile sunt tot timpul parte din activitățile voastre. Cu ocazia acestei Luni Noi în semnului Leului aveți ocazia și să le valorificați, adică să vă folosiți imaginația și cunoștințele pentru a dobândi acel statut socio-profesional pe care îl doriți și pe care îl meritați, evident dacă v-ați făcut temele, ați luat examenele.

Capricorn: Aspectele financiare ies în față și în cazul Capricornilor în această Lună Nouă. Este vorba însă de banii pe care îi faceți împreună cu ceilalți sau îi primiți de la ceilalți, ca moștenire sau din împrumuturi. Subiectul banilor ar putea fi de interes și în cazul relației cu partenerul: cine aduce cei mai mulți bani în casă, cine cheltuiește mai mult?

Vărsător: Această Lună Nouă în Leu poate aduce în viața ta un nou parteneriat, o colaborare sau o relație nouă. Este un moment potrivit și pentru tine de a-ți revizui intențiile și ce nevoi ai într-o relație. Poate chiar un moment bun de a spune ”Nu” unor relații care nu aduc valoare în viața ta și ”Da” unora noi.

Pești: Luna Nouă în Leu pune o lupă destul de mare pe relația pe care o aveți cu colegii de muncă și cât de implicat sunteți la job. Dacă ați cochetat de ceva timp cu ideea schimbării locului de muncă, această perioadă ar putea fi potrivită și pentru a acționa în această direcție. Este posibil să nu aveți mereu susținerea celor din jur, care se tem pentru propria supraviețuire financiară, însă încrederea în calitățile voastre vă poate ajuta în această nouă direcție profesională.

Luna Nouă este acel moment când lumina ei nu o mai reflectă pe cea a Soarelui. Toată atenția noastră și toată energie trebuie întoarse ca o cameră de filmat către interior. Din punct de vedere al ciclului lunar feminin, Luna Nouă coincide cu perioada menstruație, o fază de regenerare și creștere a intuiției feminine.

Ciclul lunar al femeii este așadar o Călătorie a Femeii, care îi dă ocazia să-ți răspundă la toate întrebările.

P.S. Te invit pe 30 iulie la Atelierul de Feminitate ”Calendarul lunar și înțelepciunea corpului feminin”. Detalii aici!Citiţi şi

Un an pierdut

La 49 credeam încă că viaţa se termină când faci 50. Greşit!

Ce înseamnă Dragobetele pentru cei care s-au născut cu Valentine’s Day

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro