Mămicile le invidiază pe colegele de birou single!

4 November 2010

Când se întorc într-un birou plin de fete tinere şi îmbrăcate după ultima modă, proaspetele mămici se simt intimidate şi se subestimează.

Aproape jumătate din mame sunt convinse că domnişoarele dichisite din birou le-au suflat şi aprecierea şefilor şi promovarea în cadrul companiei. Aproape jumătate din mamele care lucrează full-time au mărturisit că shopping-ul necesită prea mult timp, pe care nu şi-l mai permit.

54 % din femeile intervievate au declarat că se simt demodate şi grase, în comparaţie cu femeile singure şi fără obligaţii, care le sunt colege de birou. Din cele 2000 de femei intervievate, aproape 30 % recunosc că s-au chinuit să-şi recapete vechea siluetă, pentru a îmbrăca hainele cu care mergeau la birou înainte de sarcină.

În medie o femeie, şi mamă, şi cu job full-time, merge la shopping pentru ea doar de patru ori pe an.Citiţi şi

Viața

 Singurul 1 Mai de care îmi amintesc

Jurnal de Arizona: Dragă mamă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Mierea Naturala / 5 November 2010 23:26

  Studiu facut probabil de un nene, care, ravasit de ‘refuzul’ unei proaspete mamici, a decis ca-i mai bine sa-si reorienteze gusturile in materie de femei.
  Cum sa spunem ca 54 % se simt demodate si grase. Dupa numai cateva luni de “mamaceala” realizezi ca ai devenit o demodata?
  Ocupatia de mama ti-a inchis TV, n-ai reusit sa mai vezi ce-i ‘afara’, ai stat inchisa cu bebe intr-o celula?
  cred ca-i putin cam deplasat , ca sa nu-i spunem subiectiv. 🙂

  Reply
 2. Michiyuki / 4 November 2010 19:35

  Nu vreau să par rea, dar 54% dintre femeile intervievate de cine? Cine a făcut studiul ăsta, unde şi pe ce eşantion? Sunt curioasă doar de dragul informaţiei, nu zic că nu ar fi aşa…

  Reply
 3. Ioana Budeanu
  Ioana Budeanu / 4 November 2010 9:02

  Fiecare cu alegerea ei! Insa, daca esti mama, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti sa te ingrijesti sau sa te imbraci modern. Si dupa 2 ani de stat acasa – nimic nu te opreste sa nu revii cu forte proaspete!

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro