Marine Vacth – imaginea noii campanii pentru LES BEIGES de CHANEL

20 September 2020

Marine Vacth este o distinsă actriță din noul val al cinemaului francez care face deja de câțiva ani parte din familia Chanel. Puritatea trăsăturilor, grația și eleganța naturală rezonează perfect cu alura și frumusețea celebrate de Casa Chanel. În noua campanie din septembrie 2020 dedicată HEALTHY GLOW FOUNDATION HYDRATION AND LONG WEAR, Marine întruchipează franțuzoaica șic și naturală: liberă, independentă și captivantă.

“Îmi place de Chanel pentru că este o casă a cărei istorie este foarte prezentă… Trecutul ei naște fantezie. Este o casă foarte atentă să respecte personalitatea tuturor celor care o reprezintă. La CHANEL nu simți vreodată vreo presiune să schimbi ceea ce ești.”

Relația ei cu Casa CHANEL începe în iulie 2014, când apare în The Little Black Jacket book semnată de Karl Lagerfeld și Carine Roitfeld, publicată de Steidl. În mai 2017, este numită ambasador Chanel și devine imaginea colecției de vacanță (cruise collection) 2017/2018 filmată de Karl Lagerfeld. În ianuarie 2019, este imaginea LES BEIGES de CHANEL, în aprilie e imaginea pentru noua campanie 19 Bag.

***

LES BEIGES

HEALTHY GLOW FOUNDATION HYDRATION AND LONGWEAR

Fondurile de ten LES BEIGES transformă naturalul într-un stil de sine stătător. Intuitiv și nepretențios. Adaugă tenului o sofisticare minimală, pielea respiră liber și se simte ușoară ca aerul. În fiecare sezon, linia Les Beiges se îmbogățește pentru a acoperi nevoile tuturor anotimpurilor. Linia nouă mimează perfect tenul nemachiat, devine una cu pielea, ușor ca o briză. Discret, fără exces de pigmenți, puternic hidratant, lasă o senzație de vacanță, de bine continuu. 12 ore fără grijă. Cu o lumină și o strălucire subtilă ca de satin. Simplu și elegant.

Pentru un efect și mai bun: combinați fondul potrivit cu HYDRA BEAUTY Micro Sérum și HYDRA BEAUTY Crème routine pentru a crește instant strălucirea pielii (+34%*), uniformitatea (+106%*) și luminozitatea (+31%*) pentru un interval de până la 8 ore. Formula conține și ingrediente active care creează o barieră anti-poluare.

Rafinamentul suprem îl reprezintă ambalajul care permite eliberarea dozelor potrivite. Nu există riscul de exces în aplicare. Folosiți vârfurile degetelor pentru a subția stratul de produs, dinspre mijlocul feței spre margini și spre gât.

Paleta conține 35 de nuanțe. Fiecare nuanță vine în mai multe subtonuri.

Nuanțele “B” (Beige) uniformizează pielea cu un efect de ton pe ton (10).

Nuanțele “BD” (Beige Doré – auriu) încălzesc tonul pielii cu  sclipiri luminoase (14).

Nuanțele “BR” (Beige Rosé) dau un efect de roz proaspăt (11).

Colecția nouă e disponibilă în Chanel Espace Beauté din Băneasa Shopping City București.Citiţi şi

LES BEIGES DE CHANEL – trei noutăți esențiale

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro