Mişcarea EJECT, o posibilă revoluţie cu miros de carburant?

15 January 2011

Creşterea preţului carburanţilor se pare că reuşeşte să stârnească mai multă nemulţumire activă decât celelalte măsuri care au tot atentat la bugetele noastre de tot felul. Şi ideile bune, ca şi umorul, le vin românilor când le este greu.

Aşa au apărut site-ul www.eject.ro  şi pagina de Facebook cu acelaşi nume, care a adunat într-o singură zi 1000 de simpatizanţi. Pe site găsiţi regulile unei loterii inedite, în care benzinăria câştigătoare PIERDE! Clienţii.

Regulamentul este simplu, boicotul ar putea deveni real şi avea ca efect scăderea preţului carburanţilor, că este de unde, cu condiţia ca şoferii să se şi ţină de promisiunile făcute în comentarii.

Voi, şoferiţelor, ce credeţi? Aţi putea face efortul ca o lună, două sau mai mult să nu alimentaţi de la benzinăria declarată imparţial “câştigătoarea” protestului nostru?Citiţi şi

Vara cu Mara

Jurnal de învățător (III) – RĂZBOIUL

Jurnal de învățător (I) – Viața la sat în timpul Marii Crize

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Gabriela Romaria / 17 January 2011 20:37

    Draga mea Mihaela, este interesant ceea ce ai scris! O sa verific si eu cat de curand! Ideea este ca nu am nici masina, inca, si nici nu locuisc in tara! Dar, imi place cat sunt de inventivi romanii nostri si desigur ca m-as alatura unei cauze nobile, pentru un trai mai decent! 🙂

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro