Nou! Secret Crush de la Facebook – cea mai tare aplicație de dating

2 May 2019

Găsirea persoanei iubite este o misiune tot mai dificilă în zilele noastre, aşa că Facebook s-a gândit să ne dea o mână de ajutor. Încă una. Astfel, deşi pe piaţă există deja multe aplicaţii de dating, colosul social media a lansat pe piaţă Secret Crush, o aplicație care le va permite utilizatorilor să intre în contact cu persoana pe care au pus ochii în viaţa reală. (Pasiunii îi spune “secretă” pentru că așa va rămâne față de terți.)

Exact aceasta este marea diferenţă dintre serviciul lansat la sfârșitul lunii aprilie de compania lui Mark Zuckeberg şi cele existente de ani buni. Practic, în Secret Crush, oricine poate adăuga numele unei persoane care i-a stârnit interesul, iar aceasta din urmă va primi o notificare din partea Facebook. Dacă sentimentele sunt împărtăşite, adică şi a doua persoană a executat fix aceeaşi operaţiune, atunci identităţile celor doi vor fi dezvăluite. În caz contrar, persoanele implicate vor rămâne în continuare necunoscute una celeilalte.

Sursa foto: The Verge

Deocamdată, serviciul este disponibil doar în Canada, Columbia, Argentina, Mexic, dar şi în alte 14 ţări din Asia şi America de Sud. Europa şi, implicit, România vor mai avea de aşteptat.

Citiţi şi Femeie singură de 30 de ani caut partener sau care a fost experienţa mea pe Tinder

Lovită în trecutul nu foarte îndepărtat de imensul scandal Cambridge Analytica, compania lui Mark Zuckeberg a clarificat încă de la început problema confidenţialităţii datelor în cazul serviciului Secret Crush. Astfel, într-un comunicat de presă Facebook se spune că datele provenite din aplicaţie nu vor fi utilizate în scopuri publicitare sau pentru crearea de conţinut: “Ce se întâmplă în FB Dating rămâne în FB Dating şi nu va fi comunicat extern”.

Tu ce părere ai despre noua aplicaţie Secret Crush? Vezi vreun potenţial pericol în noul serviciu de la Facebook?

Dacă răsfoind presă internațională sau națională (de ce nu?), dați peste articole interesante și credeți că le-ar folosi și altora ceea ce vi s-a părut vouă util, vă rugăm semnalați-ni-le. Poate și cu un scurt rezumat, dacă aveți darul de a face sinteze, poate cu o opinie. Trimiteți, fie doar link ul, fie și rezumatul și sau opinia, pe adresa office@catchy.ro. Mai mulți ochi, mai mulți căutători de calitate, nu poate fi decât mai bine. Vă mulțumim.Citiţi şi

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Call Me By Your Name – un film după vizionarea căruia m-am simțit vinovată

Viața

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro