Noul Hyundai Tucson

1 April 2018

Hyundai a prezentat în premieră mondială noul Tucson în cadrul Salonului Internațional Auto de la New York 2018. Tucson este cel mai bine vândut model Hyundai din Europa, încă de la lansarea sa din 2015. Noul SUV compact al gamei dispune de un design atrăgător, noi motorizări și tehnologii avansate.

hyundai-tucson-mar2018-01-exterior

„Tucson vine cu o nouă înfățișare, în linia celor mai recente modele Hyundai, precum și cu o serie de dotări avansate pentru o experiență excepțională la volan”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vicepreședinte Marketing și Produs în cadrul Hyundai Motor Europa.

hyundai-tucson-mar2018-05-exterior

Conceput și produs în Europa, Tucson îndeplinește standarde înalte de calitate, care să răspundă așteptărilor consumatorilor din regiune, continuând astfel povestea de succes a modelului.

hyundai-tucson-mar2018-06-exterior

Tucson beneficiază de două motorizări diesel și două pe benzină. În plus, Tucson este primul model Hyundai care va fi disponibil cu o varianta de motorizare mild hybrid de 48 V, începând cu jumătatea anului 2018.

hyundai-tucson-mar2018-08-interior

Noul Tucson este dotat cu cele mai recente sisteme de siguranță activă și asistență la condus Hyundai SmartSense: sistem de asistență la coliziune frontală, sistem de asistență la menținerea benzii de rulare, sistem de monitorizare a atenției conducătorului auto, precum și sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteză. În plus, pachetul de dotări pentru siguranță include sistemul de monitorizare 360° Hyundai (Surround View Monitor – SVM), care utilizează camerele pentru a oferi o imagine 360° în marșarier.

Despre Hyundai

Hyundai Auto România, parte a Grupului Țiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 și aduce pe piață națională nouă modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât și din cea a autovehiculelor comerciale. Fondată în 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începând din anul 2007.Citiţi şi

SUV Fest. Testezi și te distrezi!

Fetele pun și industria auto la cale

Hyundai – noua generație Santa Fe

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro