Nu tocurile mă fac femeie!

19 August 2016

mădălina mușatȘi nici nu ar putea, pentru că le port atât de rar, doar când circumstanțele sociale le cer vehement. În rest, sunt genul care preferă tălpile goale pe nisip, încălțările sport pe cărări de munte și sandalele cu talpă joasă pe străzile orașelor pe care le colind până la epuizare.

Cred în feminitate și mi-a fost atribuită de multe ori când cineva a încercat să mă caracterizeze, dar cred în feminitatea din gesturi, privire și naturalețea zâmbetelor. Voi considera întotdeauna că o femeie nu trebuie să fie definită de numărul de centimetri al tocurilor, ci de numărul de cărți citite.

Am iubit mereu rochiile vaporoase pentru că m-au făcut să simt că mă reprezintă. În plimbările lungi pe plajă noaptea, îmi place să le simt dansând în jurul trupului meu odată cu vântul. Dar uneori renunț cu drag la ele pentru o ținută sport, pentru că am învățat să îmi placă să mă murdăresc: să urc pe munte chiar dacă tocmai a plouat, să merg până când îmi ripostează mușchii, să mă așez pe pământ sau să mă întind pe iarbă.

madalina musat

Vorbesc despre haine când mă întâlnesc cu prietenele, dar urmăresc cu același interes cursele Nascar cu persoana iubită, susținându-mi pilotul favorit.

Vreau să râd mult cu oamenii dragi și să plâng vizionând filme, vreau să trăiesc, să uit, apoi să îmi amintesc! Vreau să îmi fac planuri, doar ca să mă abat de la ele pentru lucruri care îmi aduc mici bucurii de moment!

Vreau să învăț să am răbdare… să ascult, să aștept, să cunosc! Să nu grăbesc timpul și să pășesc încet prin el, trăind fiecare moment.

Și scriu! Scriu ca să îngheț timpul, ca să nu uit sentimente, emoții, clipe, oameni. Scriu ca să mă recitesc peste ani, să mă redescopăr, să mă autoanalizez! Să văd cum am crescut și ce m-a ajutat să o fac!

Nu vreau să fiu doar femeie, vreau să fiu un om care a încercat puțin din toate, iar la finalul zilei vreau să mă simt obosită! Atunci ziua a trecut cu folos!

Pe Mădălina o găsiți și aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂 Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Sunt o bancă de amintiri olfactive

Oamenii pentru care singurătatea a fost mereu o opțiune și un deliciu

Te scoli și-n dimineața asta, ca în oricare alta…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro