O imensă greață

5 September 2018

FELICIA DOLEANUDin ciclul: nepermisele nuanțe ale iubirii

Povestea ei. nr. 4

Am intrat în casă încet, deschizând ușa cu precauție, strecurându-mă ușor, așezând geamantanul lângă cuier și surprinzându-mi imaginea în oglindă. Avusesem o cursă în Teheran, de unde cumpărasem o cutie de Caviar de la Marea Caspică de cea mai buna calitate, iar la aterizare în Hamburg, cumpărasem șampania noastră preferată. Eram de șapte ani căsătoriți și mă simțeam la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Ne redescopeream în fiecare zi, amândoi spontani, amândoi nebuni. Nu înceta să mă surprindă cu umorul lui, cu atenții, cadouri, poezii, dar mai presus de toate, nopțile de dragoste erau mereu altfel, mereu fierbinți, pline de pasiune. Știa să mă facă să vibrez, să mă facă sa-mi pierd mințile…

barbati imbratisare

Am intrat în baie, mi-am făcut un duș și mi-am pus lenjeria intimă de dantelă și mătase, lila deschis. Se potrivea perfect cu bronzul mat-auriu pe care îl căpătasem în cele câteva ore de plajă. Mi-am desfăcut părul și l-am periat, lăsându-l liber, să-mi acopere sânii. Am coborât la bucătărie, am pregătit frapiera cu gheață, două cupe, caviarul și câteva feliuțe de pâine prăjită. Am urcat atentă scările cu tava în brațe, excitată și dornică de sex, când am auzit din dormitor acordurile unei melodii franțuzești…

Am așezat ușor tava pe ultima treaptă și, înainte de a deschide ușa, am înțepenit cu mâna pe clanță: Soțul meu avea un orgasm. Îi știam fiecare sunet, fiecare suspin, fiecare geamăt, fiecare respirație, fiecare pauză și toate mă loveau pe rând, ca niște pumnale. Am simțit că nu mă mai pot ține pe picioare, că viața mă părăsește. M-am așezat pe scări, în timp ce lacrimi fierbinți îmi alunecau pe obraji. Totul se învârtea ca într-un carusel. Pereții mă striveau, plafonul îmi cădea în cap, scările alergau sub mine, mobilele se deformau, căpătând alte dimensiuni, timpul se dilata.

Într-un târziu, ușa dormitorului s-a deschis. M-am întors cu un efort uriaș și, în cadrul ei, l-am văzut pe soțul meu nud, ținând de talie și sărutând pasional pe mai tânărul lui coleg de cancelarie, care atunci când m-a văzut a scos un țipăt ca o domnișoară de pension și și-a ascuns goliciunea cu ambele mâini, împreunate ca pentru rugăciune. Soțul meu a încercat sa bâiguie ceva, dar nu înțelegeam nimic; simțeam doar o imensă greață.”

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Nu te-am uitat nici azi, iubitule

Frumoasa iubește bestia doar în poveste?

A avea sau a nu avea un amant, aceasta este întrebarea! (argumente PRO și CONTRA)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
Tag-uri: , , ,

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro