O veste minunată pentru români

11 July 2011

“Bună seara,
Nu ştiu daca v-am spus, dar între 20 iunie şi 2 iulie am fost la Academia Europeană de muzică din oraşul Aix en Provence, la 1500 km depărtare de Paris. Am fost selecţionaţi 12 tineri cântăreţi de muzică clasică din America, Suedia, Danemarca, Rusia, Italia, Lituania,  Belgia, Germania, Noua Zeelandă şi din Româniaaaaaaaaaaa! Eu.
Am muncit mult, am făcut multe spectacole împreună timp de 14 zile, ne-au îndrumat profesori din Franţa şi din alte ţări. Am FĂCUT F.F. MULTE SPECTACOLE CU PUBLIC. Şi, la sfârşit, s-a acordat un singur premiu, în valoare de 1000 euro. Cui credeti? Andreei Soare, pentru activitate muzicală deosebită.
 Am fost super fericită, nu pentru bani, ci pentru că eu, din România, am primit acel premiu. Deci reprezint cu cinste pe aici România, dar în afară de dvs şi Titus Andrei nu ştie şi nu vrea să ştie nimeni despre mine în România.
Vă sărut,
Andreea 
P.S. Am revenit duminica trecută la Paris.”
Acesta a fost mailul care mi-a făcut pielea de găină. Iată un alt Român care visează să fie cunoscut şi acasă, iar visul lui nu poate decola. O ajutăm? 🙂
 
Ascultaţi-o şi daţi-i curaj să continue.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Nella / 12 July 2011 10:36

  Ai o voce minunata! Felicitari! Iti doresc sanatate si putere, talent ai si vei razbate sa fii convinsa de asta!

  Reply
 2. Corina / 11 July 2011 19:04

  Felicitari!!!!

  Reply
 3. Sabina / 11 July 2011 15:38

  Bravo Andreea! La mai mare!

  Reply
 4. Mirela Baron / 11 July 2011 14:10

  Minunat intermezzo! Bravo Andreea sintem mindri de reusita ta 🙂

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro