Nu ştiu daca v-am spus, dar între 20 iunie şi 2 iulie am fost la Academia Europeană de muzică din oraşul Aix en Provence, la 1500 km depărtare de Paris. Am fost selecţionaţi 12 tineri cântăreţi de muzică clasică din America, Suedia, Danemarca, Rusia, Italia, Lituania, Belgia, Germania, Noua Zeelandă şi din Româniaaaaaaaaaaa! Eu.
Am muncit mult, am făcut multe spectacole împreună timp de 14 zile, ne-au îndrumat profesori din Franţa şi din alte ţări. Am FĂCUT F.F. MULTE SPECTACOLE CU PUBLIC. Şi, la sfârşit, s-a acordat un singur premiu, în valoare de 1000 euro. Cui credeti? Andreei Soare, pentru activitate muzicală deosebită.
Am fost super fericită, nu pentru bani, ci pentru că eu, din România, am primit acel premiu. Deci reprezint cu cinste pe aici România, dar în afară de dvs şi Titus Andrei nu ştie şi nu vrea să ştie nimeni despre mine în România.
Vă sărut,
Andreea
P.S. Am revenit duminica trecută la Paris.”
Acesta a fost mailul care mi-a făcut pielea de găină. Iată un alt Român care visează să fie cunoscut şi acasă, iar visul lui nu poate decola. O ajutăm? 🙂
Ascultaţi-o şi daţi-i curaj să continue.
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.
Nu rata urmatoarele articole Catchy!
Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
Există o cauză profundă a tuturor relelor care ne-au luat în primire. Pe românește îi spune așa: “durere în cur”.
Voi generaliza, fiindcă e cazul. Românilor nu le pasă de reguli. Regulile există doar pentru a fi fentate. Regulile există pentru a inco...
„If I would tell you/ How much you mean to me/ I think you wouldn't understand it/ So I wait I wait/ Until this day comes/ When you will understand me/...”
„One more song/ Before everthing goes wrong (o yeah)/ One more song/ For keeping us going on (come on now...
Până acum mai puțin de o sută de ani, cuvintele „căsătorie” și „din dragoste” nu prea existau în aceeași frază. Căsătoria era o instituție prin care se puneau în comun interesele a două familii. Cu alte cuvinte, când se căsătoreau după înțe...