Oază de Frumos

3 June 2011

E început de weekend, de iunie şi de vară. Anotimpul vegetaţiei vii şi pline de sevă, a fructelor mustind a gust şi-a cerului plesnind de soare. Cum despre beneficiile relaţiei nemijlocite cu natura am vorbit aici, vă invit astăzi la o plimbare pitorească într-un colţ ascuns de lume şi răsfăţat de Timp, undeva printre colinele Angliei.

Am descoperit cu bucurie această oază, în care natura pare a se prelungi firesc în interiorul casei şi al sufletului, pe care le umple cu o lumină caldă şi c-un verde molcom, dizolvat în clipe ce plutesc domol, departe de agitaţia cotidianului şi de vuietul unei lumi grăbite înspre…oriunde.

Mobilă veche şi aparent nefinisată, frânturi de natură împânzind pereţi de verde şi de soare, cărţi încărcate de istorie şi de timp, detalii pline de personalitate, când pline de ludic şi de gingăşie, când de o onestitate aproape brutală, lipsite de cosmetizare, însă de-o naturaleţe caldă.

Tocmai  detaliile pline de personalitate reprezintă sarea şi piperul acestui univers intim din inima naturii, acordându-se perfect în aceeaşi simfonie a Frumosului şi-a Timpului ce-şi găseşte răbdarea de a zăbovi.

Asta vă doresc şi eu vouă: un weekend plin de soare şi de Frumos, în care să simţiţi cum Timpul capătă brusc răbdarea vânată atât în timpul săptămânii, spre bucuria şi răsfăţul sufletului vostru 🙂

[yt]btA9JPSZNPI[/yt]

Sursă fotoCitiţi şi

Cum ne alegem biroul pentru acasă

Exilul

Cum devine o casă “acasă”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Unpredictable / 4 June 2011 0:04

    Ce frumos! Very english :).Parca parca ar merge un ceai de iasomie pe cerdacul de langa fereastra …hmmmm yammy!

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro