Pamela Anderson vrea

28 September 2011

Blonda care a aprins imaginaţia a mii de bărbaţi prin imaginea de iepuraş Playboy vrea să treacă la lucruri mai serioase şi să devină ambasadoare a bunăvoinţei pentru Organizaţia Naţiunilor Unite.

Starul din “Baywatch”, care este deja implicată în campanii ale organizaţiei pentru apărarea drepturilor animalelor PETA, visează să-şi folosească celebritatea pentru a-i ajuta pe cei nevoiaşi. 

“Una dintre aspiraţiile mele, de când am început să lucrez în acest domeniu, a fost să devin ambasadoare a bunăvoinţei pentru ONU. Mereu am crezut că asemenea gesturi sunt un element romantic al vieţii de vedetă, încă de pe vremea lui Audrey Hepburn”, a declarat aceasta.

Foarte frumos din partea vedetei, chiar dacă nobilele ei aspiraţii se nasc dintr-o dorinţă destul de superficială de a mai aduce ceva romantism în viaţa ei cam bogată în scandaluri. Cât despre comparaţia Pamela Anderson-Audrey Hepburn, prima reacţie finuţă ar fi „no comment”, iar cea de-a doua ar fi “come on… really?” 🙂Citiţi şi

“Maria și Machiavelli”, o carte intrigantă și interesantă precum este în spațiul public autoarea ei, Iulia Motoc

Ochiul Răului – The Invisible Man

Lista cu brandurile cosmetice și de îngrijire cu potențial toxic

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro