Peştera magică a iubirii

12 December 2015

Oamenii nu duc lipsă de idei şi iniţiativă. Iar dacă te cheamă Lionel Buckett şi ideea ta a fost aceea de a crea „Peştera magică a iubirii”, atunci, cu siguranţă rezultatul este unul spectaculos, greu de egalat. La vest de Sydney (Australia) în Blue Mountains, pe o platformă naturală de piatră, cu o privelişte absolut încântătoare, Buckett a conceput şi construit în piatră un apartament unde cuplurile romantice sunt aşteptate să-şi trăiască iubirea în mijlocul naturii, dar cu tot confortul modern cu care sunt obişnuiţi, închiriind această originală „peşteră” pentru 960 de dolari pe noapte.

7

8

12

La construcţia sa s-a folosit un schelet de oţel îmbrăcat în ciment pentru a da formă unui spaţiu deschis şi totuşi intim. Uşile duble de sticlă ale dormitorului sunt menite să ofere senzaţia pluturii deasupra pădurii. Iar contemplarea se face dintr-un pat dublu uriaş, situat în faţa unui şemineu modern.

1

9

Apartamentul dispune de o baie tip spa – cu o cadă îngropată şi un duş exterior, iar bucătăria, situată câteva trepte mai sus, într-un spaţiu săpat în stâncă, este dotată cu aragaz şi televizor, asta pentru a nu duce dorul tehnologiei.

4

3

Construţia este una de tip eco, Buckett nedorind să fie agresiv cu mediul înconjurător, astfel că dispune de panouri solare, de un sistem de economisire a apei şi altul de ţevi de absorţie a căldurii din natură. Această „peşteră” este una dintre cele opt construcţii izolate pe care Buckett le-a clădit pe proprietatea sa de-a lungul anilor, toate concepute pentru a fi închiriate, în special tinerilor îndrăgostiţi.

10

Ce ziceţi, v-ar tenta o scurtă vacanţă într-o astfel de „peşteră a iubirii”?Citiţi şi

Chiar dacă ai plecat

Tot ceea ce ai de făcut este să ții lumina aprinsă

SUPERNOVA – Cum putem să trăim, să iubim și să râdem în continuare, chiar dacă știm că sfârșitul este atât de aproape

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro