Peştera magică a iubirii

12 December 2015

Oamenii nu duc lipsă de idei şi iniţiativă. Iar dacă te cheamă Lionel Buckett şi ideea ta a fost aceea de a crea „Peştera magică a iubirii”, atunci, cu siguranţă rezultatul este unul spectaculos, greu de egalat. La vest de Sydney (Australia) în Blue Mountains, pe o platformă naturală de piatră, cu o privelişte absolut încântătoare, Buckett a conceput şi construit în piatră un apartament unde cuplurile romantice sunt aşteptate să-şi trăiască iubirea în mijlocul naturii, dar cu tot confortul modern cu care sunt obişnuiţi, închiriind această originală „peşteră” pentru 960 de dolari pe noapte.

7

8

12

La construcţia sa s-a folosit un schelet de oţel îmbrăcat în ciment pentru a da formă unui spaţiu deschis şi totuşi intim. Uşile duble de sticlă ale dormitorului sunt menite să ofere senzaţia pluturii deasupra pădurii. Iar contemplarea se face dintr-un pat dublu uriaş, situat în faţa unui şemineu modern.

1

9

Apartamentul dispune de o baie tip spa – cu o cadă îngropată şi un duş exterior, iar bucătăria, situată câteva trepte mai sus, într-un spaţiu săpat în stâncă, este dotată cu aragaz şi televizor, asta pentru a nu duce dorul tehnologiei.

4

3

Construţia este una de tip eco, Buckett nedorind să fie agresiv cu mediul înconjurător, astfel că dispune de panouri solare, de un sistem de economisire a apei şi altul de ţevi de absorţie a căldurii din natură. Această „peşteră” este una dintre cele opt construcţii izolate pe care Buckett le-a clădit pe proprietatea sa de-a lungul anilor, toate concepute pentru a fi închiriate, în special tinerilor îndrăgostiţi.

10

Ce ziceţi, v-ar tenta o scurtă vacanţă într-o astfel de „peşteră a iubirii”?Citiţi şi

Eu te-am ales

Rușinos. Umilitor. Inutil

Anihilare de Michel Houellebecq a ajuns în librării

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro